Devintasis abiturientų krepšinio turnyras

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2016-04-04
  • Kategorija: Renginiai
Graži tradicija, sukviečianti buvusius mokinius į gimnazijąKaip kasmet pavasarį sugrįžta paukščiai į savo gimtinę, taip kasmet į savo gimnaziją sugrįžta buvę jos abiturientai. Visus juos vienija noras aplankyti mokyklą, susitikti su seniai matytais draugais, pabendrauti su buvusiais mokytojais ir, žinoma, draugiškai pasirungti krepšinio aikštelėje.
Jie džiaugėsi pasikeitusia, pagražėjusia gimnazija, dalinosi prisiminimais, juokėsi iš kadais įvykusių nutikimų ir nostalgiškai ilgėjosi prabėgusių dienų gimnazijoje... Paglosto mokytojui širdį gražūs jo buvusių mokinių prisiminimai...
Šiemet jau devintą kartą gimnazijoje organizuojamame krepšinio turnyre susirinko beveik keturiasdešimt dalyvių. Turnyrą laimėjo komanda, pasivadinusi „Ygrik" vardu. Joje žaidė Andrius Jakimavičius, Giedrius Žilinskas, Nerijus Sadauskas, Giedrius Junevičius, Mantas Ragožius. Antrą vietą iškovojo 62-osios laidos abiturientai, treti liko „X" komandos žaidėjai. Tritaškių konkursą laimėjo gimnazijos direktorius Almantas Jakimavičius, antras - Modestas Juonys, trečias - Giedrius Junevičius. Visi turnyro dalyviai buvo apdovanoti atminimo medaliais, geriausiai mėčiusių tritaškių trejetukas - asmeniniais prizais.
Mokytojas Algis Cincilevičius

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos