IIIAG +IIIBG+VASARA=JĖGA

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2011-06-05
  • Kategorija: Renginiai

Nuostabiausią birželio 4-osios rytą mūsų gimnazijos III-ioji ag ir III-ioji bg klasės išsiruošė į žygį baidarėmis. Nieko nelaukdama galiu teigti, kad tai buvo pats puikiausias vasaros pradžios paminėjimas.

Atvykę į Senąją Varėną, susėdome į baidares. Plaukimas Varėnės upe – ekstremalių išbandymų metas. Upė siaura, vingiuota, po praėjusių metų audrų pilna kliūčių. Tos kliūtys – tai išvirtę medžiai, įvairūs kelmai. Teko gerokai pavargti norint įveikti kai kuriuos kliūčių ruožus – nešėm savo baidares per nuvirtusius medžius, vaidinom gimnastus, bandydami ropštis per šakų krūvas, ašarojom iš juoko, kai mūsų bendražygiai slydo ir maudėsi Varėnės vandenyje. Vėliau išplaukėme į platesnius vandenis ir galiausiai patekome į Merkio upę. Na o tada... Tada prasidėjo Rojus Žemėje. Mes pasidavėme upės tėkmei, užburiančiam gamtos grožiui, leidome būti užliūliuotiems paukščių giesmių. Po sunkaus darbo Varėnės vandenyse mėgavomės poilsiu, saulės voniomis ir tiesiog... leidom sau tingėti. Be abejo, pasiruošėme sau prašmatnius pietus – ant laužo keptos dešrelės, daržovės, riestainiai... Vakarop pasiekėme Perloją; tai buvo mūsų finišas.

Išvyka buvo daugiau negu pavykusi: galėjome mėgautis pačia pačiausia diena kokia tik gali būti, patyrėme daug šaunių nuotykių, turėjom galimybę sustiprinti savo raumenukus. Bet svarbiausia – mūsų komanda. Tai patys šauniausi jauni žmonės pasaulyje – veiklūs, drąsūs, draugiški, linksmi, tolerantiški. O dabar jau – ir gerokai įdegę saulėje. :)

Parengė mokytoja S. Vitkauskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos