Smagu daryti gerus darbus

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2011-12-28
  • Kategorija: Renginiai
Adventas – tai laukimas, kurį gaubia rimtis ir susikaupimas – tai pasirengimo malonės šventei laikas. Tai laikas, kai apmąstome savo darbus ir pasižadame sau būti geresni...

Prieš didžiąsias šių metų šventes mes Daugų Vlado Mirono gimnazijos 4b klasės mokiniai kartu su savo mokytoja Giedre Volungevičiene aplankėme Daugų palaikomojo gydymo ir slaugos ligoninės senelius. Ligoninėje mus džiugiai priėmė. Norėjome kartu su seneliais prisiminti senovinius papročius, būrimus. Parengėme jiems programą - dainavome, vaidinome, minėme mįsles. Atsisveikindami padovanojome savo gamybos atvirukus.

Seneliai apsidžiaugė, kad juos aplankėme, kad į pilką kasdienybę atnešėme šventinę nuotaiką. Kartu su jais džiaugėmės ir mes, nes smagu daryti gerus darbus.

Apsilankymas pas senelius – tai tarsi mūsų advento programos generalinė repeticija. Tą pačią programą mūsų gimnazijos muziejuje parodėme savo tėveliams. Tėveliai, kaip ir seneliai, kuriuos aplankėme prieš didžiąsias šventes, liko sužavėti. Tad dar kartą sakome: smagu daryti gerus darbus, praskaidrinti kasdienybę, dovanoti šypsenas...

4b klasės mokiniai Nuotraukos mokytojos GiedrėsPas senelius Daugų palaikomojo gydymo ir slaugos ligoninėjeGimnazijos muziejuje...Kokią ateitį lems burtai gimnazijos direktoriui, Ingos tėčiui?

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos