Jaunieji dailininkai pagerbti Seime

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2010-10-29
  • Kategorija: Renginiai

Spalio 27 dieną LR Seimo Konferencijų salėje įvyko tarptautinio vaikų ir jaunimo plakatų konkurso „Mes esame atsakingi už tuos, kuriuos prisijaukinome“ (Antoine de Saint-Exupery) bei „Penkios laisvės“, skirto Pasaulinei gyvūnų dienai 2010, baigiamasis renginys. Jame dalyvavo ir mūsų mokyklos jaunieji dalininkai.

Konkurse dalyvavo daugiau nei 5000 dalyvių ir tik 100 darbų autorių (visose amžiaus grupėse nuo 3 iki 18 metų) buvo pripažinti geriausiais. Labai džiugu, jog iš tų geriausiųjų net 3 mūsų rajono ugdymo įstaigų auklėtiniai. Tarp jų Daugų Vlado Mirono vidurinės mokyklos 9a klasės mokinė Diana Juonytė ir 12b klasės mokinė Lina Puzonaitė.

Buvo įvertinti ir mokytojai

Dailės ir technologijų vyr. mokytojai Rima ir Raimundas Jomantai gavo pažymėjimus už mokinių rengimą tarptautiniam vaikų ir jaunimo plakato konkursui.

Visi tarptautinio konkurso laureatai buvo apdovanoti ne tik diplomais ir vertingomis rėmėjų dovanomis, bet ir ekskursija po LR Seimą, apsilankė Europos informacijos biure, kur šiuo metu ir eksponuojami jų darbai.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos