Nori sužinoti ar esi finansiškai raštingas? Išbandyk savo jėgas ekonomikos egzamine!

  • Paskelbė : Jurga Diksienė
  • Paskelbta: 2018-03-08
  • Kategorija: Pranešimai

Investuoti į nekilnojamą turtą ar kriptovaliutą? Imti paskolą ar taupyti? Su ekonominiais pasirinkimais susiduriame kasdien. Sužinok ar išmanai ekonomiką, kartu pamatuokime Lietuvos žinias! Auginkime ekonomikos raumenis, juk kiekviena diena ekonomikos treniruotė!

Labai kviečiu visus jungtis prie unikalios iniciatyvos „Nacionalinis ekonomikos egzaminas“. Pirmą kartą visi šalies gyventojai turės galimybę sužinoti, ar išmano ekonomiką, užpildyti žinių spragas ir laimėti prizų.

Kada? Kovo 13 dieną (antradienis). Egzaminą bus galima spręsti nuo 11 iki 13 valandos

Kur? Egzaminas bus laikomas internete – www.ekonomikosegzaminas.lt

Dalyviai varžysis trijose kategorijose: ekonomiškai raštingiausio moksleivio, studento ir piliečio. Kiekvienos kategorijos laimėtojas bus apdovanotas piniginiu prizu – 500 eurų. Išskirtinis prizas – vadovėlių „Ekonomika per 31 valandą” komplektas bus skirtas aktyviausiai mokyklai. Specialius prizus įsteigė ir projekto partneriai.

Egzaminą organizuoja Lietuvos laisvosios rinkos institutas. Užduotis rengia visų šalies universitetų ekonomikos fakultetai, švietėjiškos organizacijos ir geriausi ekonomikos mokytojai. Egzaminą globoja Švietimo ir mokslo ministerija. Informaciniai partneriai: Delfi, LRT.

Ekonomikos mokytojas Modestas Raudonis

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos