„LEGO MINDSTORMS“ pasaulis

Sveiki atvykę į LEGO® MINDSTORMS® pasaulį

             Naujais metais Daugų Vlado Mirono gimnaziją pasiekė LEGO „MINDSTORMS” EV3 robotų technikos rinkinys. Ji mums nupirko Alytaus rajono savivaldybė. Vienas iš keleto rinkinių artimiausiu metu bus atvežtas ir į Alovės pagrindinio ugdymo skyrių.

             Mielas mokiny, tikriausiai anksčiau nesi kūręs LEGO MINDSTORMS roboto, todėl rekomenduojame pirmiausia sukonstruoti vieną iš penkių šaunių robotų, pavaizduotų ant EV3 pakuotės. Į EV3 programinę įrangą įtrauktose „Robot Missions“ (robotų misijose) rasi konstravimo instrukcijas ir pavyzdžių, kaip programuoti šiuos robotus. Šiuos robotus sukūrė LEGO MINDSTORMS konstruktoriai, kad parodytų, kaip galima konstruoti ir programuoti, naudojant LEGO MINDSTORMS EV3 robotų technikos sistemą. Nė pats nepastebėsi, kaip savo LEGO kūrinius paversi gyvais robotais, atliekančiais daug įvairių veiksmų! Naudojant LEGO MINDSTORMS EV3, robotus konstruoti ir programuoti išties lengva.
            Sugalvok, kokio roboto norėtum, ir sukonstruok jį. Naudodamas variklius ir jutiklius pridėk veiksmų ir judesių. Programinė įranga padės tavo robotui suteikti gyvybės.

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos