Nuotolinės dorinio ugdymo pamokos

  • Paskelbė : Jurga Diksienė
  • Paskelbta: 2020-04-22
  • Kategorija: Pranešimai

Nuotolinis mokymas – tai naujas, įdomus ir kūrybiškas procesas, kurio metu mes, dorinio ugdymo (etikos ir tikybos) mokytojos, siekiame padėti mokiniams ugdytis moralės ir religijos supratimą, mąstymą, sąžinę ir kurti pozityvų, bendrosiomis dorinėmis vertybėmis grindžiamą santykį su savimi, su kitais žmonėmis, pasauliu.

Esame susikūrusios grupes Google classrome, ten mokiniams pateikiame  pamokos temas,nuorodas, užduotis, jų atlikimo terminus. Pamokose aptariame filmus , naudojamės youtube.com esančia medžiaga, skaitome ir analizuojame  audio knygų fragmentus, filosofinių tekstų ištraukas, Biblijos skaitinius, pateikiame užduotis iš svetainės ,,Ugdymo sodas“. Diskutuodamos ZOOM platformoje ir bendraudamos Messenger programa, ugdome mokinių kritinį mąstymą  ir savarankiško darbo įgūdžius.

Džiaugiamės puikiu grįžtamuoju ryšiu: spręsdami kryžiažodžius, ruošdami skaidres, atlikdami kūrybinius darbus, aktyviai bei mandagiai diskutuodami, pasakodami apie prasmingą laisvalaikį namuose mūsų mokiniai įrodo, kad pateiktas temas suprato ir  geba kritiškai mąstyti bei mokytis nuotoliniu būdu.  Dalinamės mokinės projektiniu darbu apie meilę.

  Laima Ryženinienė, etikos mokytoja

 Alma Vaištarienė, tikybos mokytoja

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos