KAIP MŪSŲ MOKINIAI SPORTUOJA?

  • Paskelbė : Jurga Diksienė
  • Paskelbta: 2020-04-17
  • Kategorija: Pranešimai

Fizinio ugdymo mokytojai Marina Juonienė ir Algis Cincilevičius mano, kad judėti, sportuoti būtina.  Nors, kaip jau visi suprantame, šiandien mūsų mokinių judėjimas yra apribotas. Mes norime pasidalinti mintimis apie nuotolį mokymą(si) šiuo metu ir priminti savo mokiniams ir ne tik, jog labai svarbu kiekvieną dieną skirti bent pusvalandį fiziniam aktyvumui. Primename, kad dabar jūs patys esate atsakingi už savo dvasinę ir fizinę būsena, už emocijas ir sveikatą. Žinote, kad judėti labai sveika!

                      Bendraudami su mokiniais visada aptariame veiklas kitai savaitei, susitariame dėl vertinimo kriterijų. Internete  gausu video medžiagos ir įvairių treniruočių, todėl  pasinaudojame sukaupta gerąją patirtimi. Vaizdo konferencijų metu aptariame su mokiniais, kas jiems buvo sunku, kodėl sunku, išsiaiškiname vieno ar kito pratimo naudą, aptariame pratimų atlikimo technikos niuansus.  Mes, kaip ir visi mūsų gimnazijos mokytojai, naudojamės tais pačiais skaitmeniniais įrankiais  (Mano dienynas, el. paštu, Google Classroom, Zoom, Facebook, Messenger). Mūsų mokiniai atsiskaito atsiųsdami foto, video arba trumpą padarytų pratimų aprašą.

Mokytoja Alvyra Mikailionienė šokio pamokose naudoja daug video medžiagos. Mokiniai šoka stebėdami judesius ekrane, mokydamiesi įvairių žingsnelių, susipažįsta ir išbando įvairiausių stilių šokius.  Kaip gaunu grįžtamąjį ryšį? Po pamokų mokiniai siunčia nuotraukas, video filmukus ir kt. Bendraujame per ZOOM. Vyresnių klasių mokiniams įdedu ir teorijos, paprašau atlikti paskirtas užduotis. Užduotis, kaip ir mano kolegos, pateikiu google classroom platformoje. Su penktokais pradėjom projektą „Išsišok be patyčių“, šį  projektą tęsime ir su šeštokais.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos