Saulėta Rugsėjo 1-osios šventė

  • Paskelbė : Jurga Diksienė
  • Paskelbta: 2022-09-01
  • Kategorija: Renginiai

Mokslo metų pradžios šventė ką tik nuaidėjo. Sveiki, sugrįžę po kaitrios vasaros į mokyklą, į savo suolą, pas savo draugus bei mokytojus!

Labai džiugu, kad Rugsėjo 1-osios šventėje dalyvavo svečiai: Alytaus rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Virgilijus Pranskevičius, Daugų seniūnijos seniūnė Irma Kašėtienė, Daugų Dievo apvaizdos bažnyčios klebonas Vidas Jelinskas.

Gerų mokslo metų mokiniams bei mokytojams linkėjo gimnazijos direktorius Almantas Jakimavičius ir direktoriaus pavaduotoja ugdymui Giedrė Volungevičienė.

Labai smagu, kad į gimnazijos mokinių gretas įsijungė 19 pirmokų. Juos į šventę tradiciškai atlydėjo abiturientai.

Saulėta Rugsėjo 1-osios šventė buvo graži, kupina šypsenų, apsikabinimų, gražių palinkėjimų. Nuotaiką skaidrino kiekvienos klasės aukštai iškeltas ir nepaprastai kūrybingai ir išradingai dekoruotas skėtis – šventės simbolis. Todėl ir sakome: saulėta Rugsėjo 1-osios šventė po skėčiu.

Dėkojame visiems dalyvavusiems šventėje ir visiems padėjusiems ją organizuoti: Kotrynai už nuostabią dainą, merginų šokių kolektyvui už nuotaikingą šokį, šventės vedėjams Vakarei ir Arnui.

Taigi laikykite tvirtai savo sėkmės simbolį skėtį, lai jis saugo jus nuo nuobodulio ir skatina kurti, domėtis, veikti. Gerų mokslo metų!

Foto: Mėta Raudonytė

Foto autoriai arba šaltinis:
Mėta Raudonytė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos