Daugų Vlado Mirono gimnazija po dviejų metų pertraukos savo bendruomenę sukvietė į tradiciniu tapusį renginį „Gimnazijos garbė 2022”

  • Paskelbė : Jurga Diksienė
  • Paskelbta: 2022-06-20
  • Kategorija: Renginiai

Daugų Vlado Mirono gimnazija po dviejų metų pertraukos savo bendruomenę sukvietė į tradiciniu tapusį renginį „Gimnazijos garbė 2022”.

„Pasaulis iš tiesų priklauso nuo to, kaip į jį žiūri“ - tokiais teatrinukų žodžiais, išsakytais jų pasirodyme, prasidėjo iškilmingas renginys.

Gimnazijos direktorius Almantas Jakimavičius tik patvirtino jaunųjų aktorių žodžius sakydamas, kad pasaulis nebūtų toks gražus, jei jame nebūtų garbės.  O gimnazijos pavaduotoja ugdymui Giedrė Volungevičienė džiaugėsi, kad taip ilgai laukta šventė, skirta apdovanoti, pasidžiaugti ir skatinti eiti pirmyn, vėl subūrė mus visus kartu. Renginio viešnia, Daugų miestelio seniūnė Irma Kašėtienė susirinkusiems priminė, kad Daugų Vlado Mirono gimnazija sieja visus bendruomenės narius, ragino gautą titulą vertinti linkėjo nesustoti, siekti ir pasiekti.

Renginyje buvo įteikta daugybė apdovanojimų bei padėkos raštų - mūsų gimnazijoje besimokantys mokiniai per šiuos mokslo metus pasiekė aukštų akademinių laimėjimų, pelnė įvairius apdovanojimus meninėje ir sportinėje srityse rajoniniu, respublikiniu ar net tarptautiniu mastu.  Scenoje kartu su konkursų, dalykinių olimpiadų laimėtojais buvo ir jų mokytojai, žmonės, kurie ragina nesustoti ir neleidžia nuleisti rankų. Buvo pasidžiaugta, kad Daugų Vlado Mirono gimnazijos vardas garsinamas ir užsienio šalyse vykdant tarptautinius projektus.

Renginio vedantieji aštunktokai Odeta ir Joris vienus po kitų kvietė į sceną atlikėjus - žiūrovai galėjo mėgautis ne tik lietuvių liaudies dainomis ir šokiais, Alovės skyriaus mokinė Lukreciją šoko ugningąją Sambą, o pradinukai energingai atliko šokį „Šok ir nesustok” . Gimnazistė Aušrinė padovanojo kanklėmis atliekamą kūrinį „Pavakarys”. Muzikinius pasirodymus užbaigė aksominio balso savininkė aštuntokė Kotryna, Aidos ir Jokūbo duetas.

Renginio pabaigoje su pradinukų mokytojų pagalba atliktas eksperimentas visiems padovanojo nuostabų reginį. Spalvingasis eksperimentas parodė, koks svarbus ir ypatingas yra kiekvienas gimnazijos bendruomenės narys, kad galėtume eiti pirmyn, tobulėti ir garsinti savo vardą!

Foto autoriai arba šaltinis:
Emilija Volungė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos