Pradinukų sporto diena

  • Paskelbė : Jurga Diksienė
  • Paskelbta: 2021-09-28
  • Kategorija: Renginiai

Rugsėjo 28 dieną Daugų gimnazijos stadioną užtvindė pradinukai, pasipuošę visuomeninės organizacijos „Gelbėkit vaikus“ lipdukais. Jie trečią  kartą dalyvavo Solidarumo bėgime, kurį organizuoja visuomeninė organizacija „Gelbėkit vaikus“. Šios akcijos tikslas – ugdyti vaikų socialinę atsakomybę, sąmoningumą ir solidarumą.

Džiaugiamės, kad  mažųjų bėgikų gretos buvo gausios, dėkojame mamytėms ir tėveliams, kurie palaikė ir prisidėjo prie šio projekto paramos – aukojo lėšas už vaikų nubėgtus simbolinius solidarumo kilometrus. Juk gražios permainos siekiant gerovės vaikams prasideda nuo mažų kilnių darbų, žmonių supratingumo, atjautos ir solidarumo. Akcijos metu buvo paaukota 87eurai 45centai, kurie  bus pervesti į organizacijos „Gelbėkit vaikus“ sąskaitą. Šios lėšos skirtos Lietuvos vaikams, augantiems sunkumų patiriančiose šeimose.

Paskui mažieji gimnazistai lydimi savo mokytojų, žygiavo į sporto bazę. Ten savo jėgas ir ištvermę išbandė įvairiose estafetėse, kvadrato varžybose ir virvės traukime.

Laimėjo gera nuotaika ir draugiškumas, nes šventėje nebuvo pralaimėjusiųjų. Sporto šventė vaikams ne tik suteikė teigiamų emocijų, patobulino išmoktus judesius, ugdė draugiškumą ir drausmingumą.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos