ŠIEMET Rugsėjo 1-oji – labai laukta šventė!

  • Paskelbė : Jurga Diksienė
  • Paskelbta: 2021-09-01
  • Kategorija: Renginiai

Rugsėjo pirmoji Daugų Vlado Mirono gimnazijoje buvo labai laukta šventė. Neatsitiktinai šiemet šios šventės simboliu tapo laivas. Įspūdingo grožio laivas visų laukė miestelio centre, kurio burės aukštai iškeltos!!! Juk tiek laiko nesimatę per audringą jūrą pasirengę plaukti visi... Nes taip vieni kitų jau išsiilgę...

Kaip ir kiekvienais metais, šis rugsėjis ypatingas pirmokėliams ir abiturientams, nes šioje gimnazijoje vieniems jis pirmutinis, kitiems paskutinis. Rugsėjo pirmosios šventę pradėjo gimnazijos direktoriaus pavaduotoja ugdymui Giedrė Volungevičienė, vėliau jai talkino Vakarė Juškevičiūtė ir Kasparas Kelmelis. 

Gimnazijos bendruomenę su naujų mokslo metų pradžia sveikino gimnazijos direktorius Almantas Jakimavičius. Jis pasidžiaugė puikiais jau palikusių mokyklą abiturientų rezultatais, didėjančiu mokinių skaičiumi. „Tai nuteikia viltingai“, - sakė jis. Direktorius linkėjo visiems kantrybės ir ištvermės, drąsos ir ryžto, atkakliai siekti užsibrėžtų tikslų.  

Rugsėjo 1-osios šventėje dalyvavo Alytaus rajono savivaldybės mero pavaduotoja Dalia Kitavičienė. Tardama labai nuoširdų sveikinimo žodį linkėjo optimizmo ir daugiau šypsenų, nebijoti net apsikabinti. Taip pat pasidžiaugė rajono mokyklose didėjančiu mokinių skaičiumi ir mažiesiems pirmokėliams įteikė spalvinimo knygeles.

Labai nuoširdžius sveikinimus skyrė visiems pirmokėliai ir abiturientai. Jų vardu kalbėjusi Evita Čeplikaitė mintimis nusikėlė į jau praėjusius metus, sakė, kad mokyklinio gyvenimo knygoje yra įvairių įrašų, tačiau dar liko neužpildytų tuščių puslapių, todėl pažadėjo juos kartu su klasės draugais užpildyti.

Gimnazijos administracija sveikino ir įteikė padėkos raštus ir rašiklius daugiau nei 40-čiai mokslo pirmūnų. Šie mokiniai - gimnazijos garbė ir pasididžiavimas.

...vasara - žalioji metų paukštė-

Išskrenda... išskrido...jau nėra...

Dar ilgai oš jos prisiminimais

Mano -Tavo- Mūsų mokykla (Albertas Antanavičius­)

                                                                                  Daugų Vlado Mirono gimnazijos informacija

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos