Alytaus r. Daugų Vlado Mirono gimnazijos 72 - osios laidos abiturientams įteikti brandos atestatai

  • Paskelbė : Jurga Diksienė
  • Paskelbta: 2021-08-02
  • Kategorija: Renginiai

Liepos 31 - osios pavakarys Alytaus r. Daugų Vlado Mirono gimnazijos bendruomenei buvo ypatingas - šią dieną buvo įteikti brandos atestatai 72-ios laidos abiturientams. Daugų Vlado Mirono gimnaziją baigė 12 jaunų ir ambicingų žmonių. Panašu, kad jų neišgąsdino nei įtempta situacija visame pasaulyje, nei kaip juodas debesis užslinkęs nuotolinis mokymasis. Savo nuosekliu ir dideliu darbu šie abiturientai prisiviliojo ne vieną šimtuką į savo kraitelę!

Į atestatų įteikimo šventę pasveikinti abiturientų atvyko Alytaus rajono meras Algirdas Vrubliauskas ir Alytaus rajono savivaldybės administracijos švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vyriausioji specialistė vykdanti skyriaus vedėjo funkcijas Evelina Žukauskienė. Algirdas Vrubliauskas linkėjo abiturientams atsakomybės ir pilietiškumo, išreiškė viltį, jog po ilgų studijų metų šie jauni žmonės sugrįš garsinti mūsų rajono. Padėkos raštais meras apdovanojo ir  puikius rezultatus gavusių abiturientų tėvelius.

 

Atestatų įteikimo šventėje dalyvavęs Daugų Dievo Apvaizdos bažnyčios klebonas Vidas Jelinskas abiturientams linkėjo susiklausymo ir meilės žmonėms.

Gimnazijos direktorius Almantas Jakimavičius džiaugėsi puikiais brandos egzaminų rezultatais, dėkojo ne tik abiturientams už sunkų darbą, bet ir jų šeimoms, kurios palaikė savo vaikus.

Trys abiturientai Viktorija, Miglė ir Karolis, palikę savo įrašus gimnazijos Garbės knygoje vienbalsiai teigė, kad mokymasis Daugų Vlado Mirono gimnazijoje padėjo jiems augti ir tobulėti. Viktorija sakė, kad net ir šventės metu gauti linkėjimai ir šilti žodžiai prisidės prie jų asmenybių formavimosi. Miglė išreiškė viltį, jog ji ir jos bendraklasiai nenustos ugdyti savo asmenybių visą likusį gyvenimą, o Karolis gimnazijos bendruomenei linkėjo ištvermės ir rūpinimosi vieni kitais. Abiturientai Lukrecija ir Mindaugas taip pat prisiminė kartu praleistas dienas, dėkojo gimnazijos mokytojams ir savo šeimoms.

Abiturientų auklėtoja Stasė Vitkauskienė dėkojo savo vaikams už kartu praleistą laiką, džiaugėsi nuostabiais egzaminų rezultatais ir linkėjo jiems tiesiog būti gerais žmonėmis ir gyvenime viską daryti su aistra.

Daugų Vlado Mirono gimnazijos informacija

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos