Susitikimas su rašytoju, poetu, eseistu Donaldu Kajoku

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2010-09-29
  • Kategorija: Renginiai

„Ruduo su Nacionalinės Premijos laureatais“ – tai projektas, vykstantis Alytaus apskrityje, kurį organizuoja Alytaus miesto viešoji biblioteka. Apie šį projektą pasakojo Alytaus miesto viešosios bibliotekos direktorės pavaduotojas Dainius Miglinas. Šio projekto dėka į Daugų miesto biblioteką su mokiniais ir miestelio bendruomene susitikti atvyko Nacionalinės Premijos laureatas Donaldas Kajokas. Susitikimo metu poetes, eseistas, prozininkas nuoširdžiai pasakojo apie savo kūrybą, skaitė savo eilėraščius, išsamiai juos komentavo, mielai atsakinėjo į pateikiamus klausimus.

Su poetu kalbėjosi renginio vedėja literatūrologė Gitana Ivanauskienė, poezijos mėgėja p. Stasė Savilionienė ir mūsų mokyklos abiturientė Gintarė Goštautaitė.

Rudeniškai šiltas ir jaukus susitikimas su menininku anaiptol nepraligo. Tikimės, kad po šio susitikimo atsiras daugiau žmonių, pradėsiančių domėtis šio rašytojo, poeto kūriniais.

Projekto „Ruduo su Nacionalinės Premijos laureatais“ projekto dėka mokiniai tikisi susitikti ir su kitais lietuvių rašytojais, poetais: Juozu Erlicku, Kornelijum Plateliu.

Agnė Dukštaitė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos