AKCIJA – „APSAUGOK MANE“

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2010-09-13
  • Kategorija: Renginiai

AKCIJA– „APSAUGOK MANE”

Rugsėjo mėnuo – saugaus eismo mėnuo. Todėl rugsėjo 10 dieną mūsų mokykloje pas pradinukus lankėsi Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viešosios tvarkos prevencinio poskyrio specialistai: Živilė Čepukaitienė, Virginijus Tamulionis ir policijos bičiulis Amsis, kurie labai nuoširdžiai bendravo su vaikais. Pasidžiaugė, kad pernai mūsų mokyklos pradinukai laimėjo šviesiausios klasės vardą ir tikisi, kad šiemet taip pat mes saugosime savo gyvybes ir būsime budrūs gatvėje, kelyje, segėsime atšvaitus.

Susitikimo metu pareigūnai vaikams rodė filmukus apie saugų eismą, telefoninius sukčius, priminė pėsčiųjų ir dviratininkų eismo taisykles. Mokė kaip reikia elgtis patiriant patyčias, smurtą ir kaip jų išvengti. Vaikus ypač džiugino policijos bičiulis šuo Amsis, į kurio klausimus mažieji pradinukai noriai atsakinėjo. Už tai gavome dovanų kompaktinį diską su policijos bičiulio Amsiaus patarimais ir atšvaitų, kurie bus išdalinti tiems vaikams, kurie jų neturi.

Pirmokams atšvaitai buvo įteikti rugsėjo 1 dieną, kuriuos dovanojo Alytaus regiono keliai. Labai džiaugiamės, kad tie atšvaitai nenugrimzdo kažkur į stalčius, o šviečia ir spindi ant pirmokų kuprinių.

Tikimės, kad po tokių akcijų tapsime saugūs ir geriau matomi kelyje.

Jurga Diksienė,

pradinių klasių vyr. mokytoja.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos