DAUGŲ SENIŪNIJOS SPORTO ŽAIDYNĖS

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2010-06-07
  • Kategorija: Renginiai
DAUGŲ SENIŪNIJOS SPORTO ŽAIDYNĖS

Įpusėjo Daugų seniūnijos sporto varžybos. Pagal sporto programų projektą jau įvyko seniūnijos krepšinio, šaškių varžybos, sužaistas pirmasis futbolo varžybų ratas.

Atkakli kova vyko krepšinio aikštelėje.Čia dalyvavo 4 komandos.

Rungtynėse dėl 3-4 vietos VšĮ Daugų technologijos ir verslo mokykla 48 : 28 įveikė Daugų „Veteranus”, o rungtynėse dėl 1-2 vietos Daugų Vlado Mirono vidurinė mokykla 51 : 38 nugalėjo Daugų miestelio komandą pavadinimu „Šinšilai-Mikimauzai“.

Daugų technologijos ir verslo mokykloje įtemptos kovos virė prie šaškių lentų. Šiame turnyre dalyvavo rekordinis žaidėjų skaičius – 10. Nugalėtoju tapo - Juozas Židžiūnas. Antrąją vietą užėmė rimėniškis Juozas Truncė, trečiąją -daugiškis Stasys Surgautas.

Birželio 1 dieną VšĮ Daugų technologijos ir verslo mokyklos stadione prasidėjo seniūnijos mažojo futbolo 6×6 varžybos. Rungtyniauja keturios komandos – „Daugai”, „Kančėnai”, „Daugis“ ir Alytaus rajono meno ir sporto mokykla.

Birželio 8 dieną įvyks finalinės varžybos. Dėl 3 vietos kovos „Kančėnai” – Alytaus rajono meno ir sporto mokykla, o finale susitiks „Daugai“ – „Daugis“.

Birželio 18 dieną nuo 10 valandos mokyklų stadionuose dar vyks šios varžybos :

Krepšinis3*3 (komandos sudėtis 4 žaidėjai)

Tinklinis (pliažo , 2*2)

Galiūnų varžybos (asmeninės, 24 kg. giros stūmimas)

Kviečiame Daugų seniūnijos gyventojus aktyviau dalyvauti sportinėse varžybose.

Po šių varžybų Daugų Vlado Mirono vidurinės mokyklos sporto salėje 12 valandą įvyks sporto šventės uždarymas.

Varžybų nugalėtojai bus apdovanoti taurėmis, medaliais ir prizais, prizininkai – medaliais ir diplomais. Dalyviai aptars irdalyvavimą rajoninėse seniūnijų varžybose rudenį, visi drauge sudarysime preliminarias rinktines, kurios gins Daugų seniūnijos garbę...

Informacijos teirautis tel.: 865637110 Organizatoriai

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos