Dramos studija kvietė ir kviečia...

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2010-05-19
  • Kategorija: Renginiai

Ar esate girdėję, kad mūsų Dramos studijoje prieš pat Kalėdas buvo rodomas premjerinis spektaklis „Šiurpūs įvykiai Pabališkių karčiamoje“? Tačiau į jį pakliūti pašaliečiui nebuvo beveik jokių galimybių. Kad tai buvo uždaras vakaras jau skaitėme mūsų internetiniame puslapyje. Tačiau aktoriai bei jų vadovė Žiedūnė antradienio popietę kvietė ir mus visus pasižiūrėti spektaklio. Nenusiminkite, jeigu Jums dar nepavyko šio spektaklio pamatyti.

REKLAMA. Penktadienį, gegužės 21 dieną 9 valandą iš ryto, spektaklį galės pasižiūrėti pradinukai.

Visi kiti turi nerealią galimybę nuvykti į Alytų. Ten šeštadienį, gegužės 22 dieną 18 valandą, Alytaus miesto teatro Mažojoje salėje vyks didelis ir gražus renginys pavadinimu „Rodykamoki“. Po „Jungtinių Alytaus angelų pajėgų“ sparnais, šviečiant AO „Dzūkijos vaikų“ saulei, susirinks Alytaus, Varėnos, Daugų jaunimas.

Atvykę įsitikinsite, jog teatras, muzika, dailė ir šokiai gali mus visus suvienyti kilniam tikslui. Surinktos lėšos bus pervestos į „Saulutės fondą“. Bilieto kaina 5 litai. Renginio rėmėjai: „ALTreklama“, „Jumidginta“, „Alytaus Naujienos“, „Alytaus dienraštis“, „FM99“, „Dzūkijos vaikai“, Alytaus miesto teatras.

Renginio globėja – Alytaus miesto savivaldybės mero pavaduotoja – Nijolė Makštutienė.

O kas neturėsite galimybių nuvykti, siūlome pasižiūrėti Miglės Kartanaitės fotoreportažą (atsiprašome - mokytojos Žiedūnės):

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos