„RODYKAMOKI“.

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2010-05-26
  • Kategorija: Renginiai

Šį savaitgalį, kaip jau buvome rašę, Alytaus miesto teatre po Jungtinių Alytaus angelų pajėgų sparnais ir AO“ Dzūkijos vaikų“ saule vyko puikus renginys pavadinimu „RODYKAMOKI“.

Tuo tarpu, kai kiti džiūgavo šilta šeštadienio popiete ir šildė savo kūnus saulės spinduliuose, Daugų Vlado Mirono 11 – 12 klasių teatrinukai šildė kur kas daugiau – savo ir kitų renginyje dalyvavusių žmonių sielas. Renginį vedė du angelai Gaigalas ir Kiaunė, jie ir bandė per visą renginį atgauti laumės Draivos pavogtą talentų „šėpukę“. Jiems pavyko, nes renginio pabaigoje visiems susirinkusiems į šį renginį pasakė akivaizdžią tiesą: „Gerumas visada suvienija, sušildo, paskatina kurti ir dalintis juo su kitais.“

Renginyje „RODYKAMOKI“ dalyvavo Alytaus vaikų globos namų, Alytaus Dzūkijos ir mūsų mokyklos komandos. Visos komandos parodė žiūrovams savo spektakliukus ir gavo po papildomą užduotį – iš burtų keliu ištrauktų trijų patarlių sukurti trumpą etiudą ir po duotų 15 minučių parodyti žiūrovams. Mums sekėsi daugiau nei gerai.

Dovanų gavome daug daugiau nei ženkliukus, padėką ir labai skanų tortą, kurį, išėję į lauką, visi suvalgėme. Be to, susiradome daug gerų draugų, šiltai bendravome. Nelikome abejingi tiems, kuriems labiausiai reikia atjautos, supratimo, pagalbos. Pabūsime ne kuklūs ir pasigirsime, kad iš autoritetingų žmonių komisijos girdėjome daug gražių atsiliepimų ir pagyrų.

Renginyje dainavo Giedrius Leškevičius, Indrė Anankaitė, kurie buvo ir komisijos nariai, šoko Viktoro Zujevo breikeriai.

Ir dar...Aš netikiu, aš žinau, kad ant jūsų delno užkritusiame lietaus laše jūs, teatrinukai, matysit ne paprastą vandens dėmę, o ištisus ir dar niekieno neatrastus pasaulius.

Duodu žaibą :D ...

P.S. gegužės 21 dieną šį spektaklį matė ir mūsų mokyklos pradinių klasių mokiniai.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos