Turnyras „Oranžinis kamuolys“

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2010-03-08
  • Kategorija: Renginiai

Alytaus apskrities baudų metimo turnyras „Oranžinis kamuolys“

Tęsdami bendradarbiavimą su Alytaus Vyriausiuoju policijos komisariatu, mūsų mokyklos mokiniai dalyvavo Alytaus apskrities baudų metimo turnyre „Oranžinis kamuolys“. Varžybų tikslas - stiprinti ryšius tarp policijos ir mokyklų, išrinkti geriausius sportininkus, juos paskatinti, rūpintis turiningu vaikų laisvalaikiu, ugdyti jų fizines savybes, skatinti sportuoti, atsisakyti žalingų įpročių.

Varžybose galėjo dalyvauti 5-10 klasių mokiniai. Buvo sudarytos 2 amžiaus grupės: 8-10 klasių (A grupė) ir 5-7 klasių (B grupė). Mūsų mokyklai atstovavo 4 mokiniai. Tai Saulius Aleksandravičius, 10a klasė, Vaidas Jarmalavičius, 10b klasė. Jaunesnių mokinių grupėje - 7b klasės mokiniai Arina Kavaliauskaitė ir Rokas Puzonas.

Kiekvienas varžybų dalyvis standartinėje krepšinio aikštelėje nuo baudų metimo linijos metė du bandomuosius ir tris įskaitinius baudų metimus. Pirmiausia vyko Alytaus miesto ir rajono turas, kuriame mūsų mokyklos mokinys Saulius Aleksandravičius pateko į finalą. Po to vyko Alytaus apskrities turas. Čia Saulius įrodė, kad yra pats taikliausias iš visų, ir po atkaklios kovos užėmė garbingą I-ąją vietą. Sauliui buvo įteiktas Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato I-os vietos diplomas ir atminimo dovanėlės.

Už atstovavimą mūsų mokyklai padėkos dovanėlės buvo įteiktos visiems keturiems varžybų dalyviams.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos