Dvyliktokams mokykloje teliko 100 dienų :)

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2010-02-22
  • Kategorija: Renginiai

Šeštadienį 17 valandą vienuoliktokai visus abiturientus ir mokytojus pakvietė į „Teismo procesą“. Į renginį atvyko ir Seimo narys Antanas Nedzinskas. Visus susirinkusius linksmai nuteikė vakaro programa, pradinių klasių mokytojos Antaninos Vitkauskienės ginamasis žodis - išsaugoti, o kažkada auksinei žuvelei patikėti teisiamųjų norai. Klasės auklėtojos ir mokyklos direktorius nuosprendžio vykdymą prašė perkelti po 130 dienų (po egzaminų).

Stot. Teismas eina...

Į salę įvedami teisiamieji. Juos akylai saugo policininkai. Teismo pirmininkas pradeda „Teismo procesą“. Jam padeda teisėjos, prokurorai, sekretorė... Dvyliktokai teisiami už įvairias nusikalstamas veikas. Įkalčiai rimti. Jie turi prisiekti sakyti tiesą ir tik tiesą. Be to, turi galimybę ir pasiteisinti, tai yra pasiaiškinti.

Teisiami už šias veikas: „ „Greiti, įsiutę ir jie 5 “, „Kalpokų grupuotė“, „Kočiokų klanas“, „Natural beauty“, „Smart‘ininkai“ , „Socialinio darbuotojo G būrys – Giedrukai“, „Šarininkai“, „Valgyklos kvapo uostininkai“, „Vis čiudniau“. Detaliau apie jų nusikaltimus rasite šiuose failuose. 123456789Peržiūrėkite – nesigailėsite. J

Teismo pirmininkas: Arnoldas Baliukynas.

Prokurorės: Jolita Voverytė, Miglė Kartanaitė.

Teisėjos: Agnė Dukštaitė, Aušra Kuldaitė.

Advokatės: Albina Grambienė, Meilutė Kašėtienė.

Sekretorė – referentė: Roberta Sakalauskaitė.

Policininkai: Kristina Gudaitytė, Simonas Maldonis, Eimantas Truncė, „vyrai trumpais drabužiais“ – Arnas Julius Vasiliauskas, Klaidas Vitkauskas.

Kunigas: Rytis Mačionis.

Šlavėja: Linas Pušinskas.

Nuosprendis: Seimo narys Antanas Nedzinskas linkėjo neskubėti gyventi, pasidžiaugti akimirkomis, pasiruošti ir puikiai išlaikyti egzaminus. Prisimindamas prieš dešimt metų save, savo būseną, jis tepasakė: „O Dieve, jau baigiau.“ „O velnias, jau baigiau.“ Taigi išvada būtų tokia: stenkitės bet kokia kaina išlikti vieni kitų ir mokytojų atmintyse.

Mokyklos direktorius Almantas Jakimavičius linkėjo nuteisti liktinai, o tikrąjį nuosprendį paskelbti po 130 dienų. Šimtadienis mokykloje kartojasi kiekvienais metais, tačiau jis vis kitoks, nes keičiasi mokinių veidai. Tai ne tik linksma šventė, tai kartu ir ženklas, kad iki finišo laiko lieka vis mažiau. Susikaupkite.

Auklėtojos Albina Grambienė ir Meilutė Kašėtienė linkėjo sėkmės, tobulėti, svajoti ir siekti užsibrėžtų tikslų.

Pradinių klasių mokytoja Antanina Vitkauskienė džiaugėsi, kad būdami tik pradinių klasių mokinukai jau sugebėjo paprašyti auksinės žuvelės tiek daug realių ir nerealių norų. Kas žino, gal dauguma šiandien nerealių, rytoj taps realiais. Tegul auksinė žuvelė tampa jūsų sėkmės talismanu.

Teismo pirmininko nuosprendis: 8640000 s.= 144000 min.= 2400 val. = 100 dienų Daugų Vlado Mirono vidurinėje mokykloje.

Abiturientų atstovai pakvietė visus pasižiūrėti filmą „Seniai seniai, kai dar buvome mažiausi tarp didžiausių...“

Skaidrės

Akimirkos

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos