Eilinė diena Meilės fone

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2010-02-12
  • Kategorija: Renginiai

Ar esi kada girdėjęs apie meilę iš pirmo žvilgsnio? Iš antro žvilgsnio? Iš trečio? Kaip manai, kas sunkiau – greitai įsimylėti ar tikrai mylėti? Ką atiduotum už tikra meilę? Ar galėtų būti ta kaina mažesnė už visą tavo gyvenimą? Ar čia galima bandyti kiek nors nusiderėti? Ar kas nors gali tęstis ilgai ir gražiai, neįdedant daugybės darbo ir maksimalių pastangų? Gal yra kokių paprastesnių variantų? Ar verta apie juos kalbėti?

Išsirink kokią paprastą dieną, nebūtinai saulėtą, nebūtinai Valentino (galima pradėti nuo Valentino), ir pabandyk pareidamas namo nupirkti gėlę – šiam pratimui užteks vienos – ir įteikti namuose savo mamai, savo mylimajai... Atidžiai stebėk reakciją, daryk išvadas – ar verta tai kada pakartoti. Išmatuok savo šypseną veidrodyje. Jei patiks, atsargiai bandyk kitą dieną dar ką nors sugalvoti. Galimybių pasaulyje daug – kinas, kelionės, skrydžiai į Mėnulį... Nebijok prie to priprasti, tai nėra žalingas įprotis, bet kada galėsi mesti. Jei norėsi.

„Meilės istorija“ – holi ir boli vudų išpopuliarintas žodžių rinkinukas, su tikrąja istorija neturintis nieko bendra, kaip ir „karo menas“ neturi nieko bendra su menu. Šiaip istorija neturi pradžios ir pabaigos, linkiu ir tavo meilei to paties.

Ši graži Meilės istorija parengta pagal Mariaus Jonučio knygą „kirminas paukštis“. Jeigu jums patiko, šiandien paskutinė diena, kai galite balsuoti už 2009 metų geriausią knygą adresu http://metuknygosrinkimai.skaitymometai.ltTikimės, kad perskaitysite visą šio autoriaus knygą (autorius, kaip sako pats, „Dar gyvas“).

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos