Mokyklos dialogas su tėvais = sėkmingas mokinys

  • Paskelbė : Jurga Diksienė
  • Paskelbta: 2022-01-30
  • Kategorija: Aktualijos

Sausio 28 d. Daugų Vlado Mirono gimnazijos mokinių tėvai ir mokytojai susitiko bendram pokalbiui. Susitikimas buvo prasmingas, informatyvus, kupinas pozityvių emocijų. Gimnazija, vykdydama Erasmus+ KA1 projektą „Pozityvus mokyklos dialogas su tėvais = sėkmingas mokinys“, organizavo bendrą vakarienę su edukacinėmis veiklomis mokinių tėvams ir mokytojams.

Susitikimo metu kiekvienas pasakojome apie save. Gimnazijos tarybos pirmininkė R. Šilalienė organizavo kūrybišką vakaro narių prisistatymą. Psichologės J. Dimšienės organizuotų praktinių veiklų metu mokėmės ne tik klausyti kalbančiojo, bet ir išgirsti. Šių užsiėmimų tikslas - geriau pažinti save, savo vaiką bei lavinti gebėjimą bendrauti. Gerą nuotaiką sustiprino išsakyti komplimentai vieni kitiems.

Vakaro metu direktoriaus pavaduotoja ugdymui G. Volungevičienė kvietė tėvus siūlyti naujas veiklas, formas bendravimui. Džiugu, kad atsirado naujų idėjų bei pasiūlymų tolimesniam tėvų bendravimui ir bendradarbiavimui su gimnazija. Projekto veiklos tęsiasi.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos