Šeimos šventė Alovės pagrindinio ugdymo skyriuje

  • Paskelbta: 2019-05-27
  • Kategorija: Renginiai

Gegužės 24 dieną Daugų Vlado Mirono gimnazijos Alovės pagrindinio ugdymo skyriuje vyko nuotaikinga šventė „Šeimos delnuose“, skirta Tarptautinei šeimos dienai paminėti. Į ją susirinko mamytės, tėveliai, seneliai, vaikai, mokytojai, atvyko ir Alovės Švč. Trejybės bažnyčios klebonas Stanislovas Stankevičius.

Prasmingomis mintimis apie šeimą renginį pradėjo skyriaus vedėja Loreta Alksninienė: „Visi mes kilę iš šeimos. Šeima - mūsų pagrindas. Joje užsiauginame  šaknis, kad žinotume, kur mūsų namai, ir sparnus, kad galėtume skristi ir parodyti, ko namuose išmokome.“

Šventiškai papuoštoje salėje skambėjo šilčiausi posmai, jautrios dainos, sukosi šokėjų poros. Visus sužavėjo mažųjų atlikėjų iš Alytaus lopšelio – darželio „Šaltinėlis“, vadovaujamų muzikos mokytojos Aušros Pajedaitės – Jarmalavičienės, pasirodymas. Linksmos dainų grupės „Šypsenėlė“ dainelės ir nuotaikingi šokių grupės „Spindulėlis“ šokiai – nuoširdi dovana visoms šeimoms.

Koncerte, kurį vedė Goda ir Armintas, gražiai pasirodė ir mūsų mokyklos mokiniai: šokio mokytojos Alvyros Mikailionienės paruošti šokėjai, muzikos studijų „Spindulys“ ir „Spindulėlis“ dainininkai, vadovaujami mokytojos Zitos Cikanienės, deklamatoriai, kuriuos mokė lietuvių kalbos mokytoja Loreta Alksninienė bei pradinių klasių mokytojos.

Šventinis šurmulys, šypsenos, buvimas šventėje – tai ne tik Tarptautinės šeimos dienos minėjimas, bet ir pasidžiaugimas, kad kartu mes esame saugūs bei laimingi, kad mūsų šeimos delnuose daug meilės ir šilumos.

                                                                                                 

Laima Ryženinienė, Daugų Vlado Mirono gimnazijos lietuvių kalbos mokytoja

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos