Kartu su šeima

  • Paskelbė : Jurga Diksienė
  • Paskelbta: 2019-05-17
  • Kategorija: Renginiai

Gegužės 16 dieną Daugų ikimokyklinio skyriaus ugdytiniai kartu su šeimos nariais susirinko į Šeimos šventę.

Organizuoti šventę padėjo visa skyriaus bendruomenė. Dėl lietaus šventės dislokacijos vieta buvo operatyviai pakeista. Visa tai mums dar kartą priminė, kad oro prognozėmis pasitikėti negalima. Bet nenusiminėme ir sugužėjome į salę, kurioje vos tilpome. Šventėje dalyvavo ne tik mamos ir tėčiai, bet ir seneliai bei močiutės, broliukai ir sesutės. Smagu buvo stebėti, kaip suaugusiųjų komandos  piešia kolektyvinį piešinį, pristatinėja dalyviams. Kaip žaidimų metu daugėja apkabinimų ir  teigiamų emocijų.

Projekto ,,Visas pasaulis linijomis“ koordinatorė Rasa pasidžiaugė bendru  rezultatu-dalyvavimu  tarptautiniame projekte ,,Vėduoklė mamai“ ir vėduoklių ekspozicija darželio teritorijoje. Visos pastangos nuveikti kažką kartu davė rezultatų. Grafinių piešinių autoriams ir jų vadovėms padėkojome už dalyvavimą projekte ,,Pavasaris ateina laukais ir miškais“.

Šventės kulminacija- lobio ieškojimas- visus nuteikė dar linksmiau. Tam , kas rado lobį, reikėjo padėkoti, nes lobį dalinomės visi. Toks buvo mūsų šūkis: dalintis. Dalintis  šeimoje viskuo: apkabinimais, šypsenomis, pagalba, meile ir rūpesčiu. 

Skyriaus informacija

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos