Neformaliojo vaikų švietimo vaikų futbolo turnyras Dauguose

  • Paskelbė : Jurga Diksienė
  • Paskelbta: 2019-05-17
  • Kategorija: Renginiai

Gegužės 16 d. Daugų gimnazijoje vyko sportinis renginys. Tai atsakomasis Neformaliojo vaikų švietimo programas vykdančių laisvųjų mokytojų, Valdo Valvonio ir Sigito Junevičiaus, organizuojamos futbolo varžybos. Prie minėtų mokytojų prisijungė ir laisvoji mokytoja Rima Zajančkauskienė vykdanti Neformaliojo vaikų švietimo programą Pivašiūnų gimnazijoje. Kiekvienoje programoje, kaip per mokslo metus išmoktų įgūdžių patikrinimas, numatytos varžybos, turnyrai, tai ir šis turnyras buvo organizuojamas kaip mokinių pažangos patikra.

Dalyvavo  Neformaliojo  švietimo programų „Bendro fizinio paruošimo būrelis”,  „Futbolo pratybos vaikams ir jaunimui” ir „Sveikos mitybos ir judesio ugdymas“  dalyviai iš Butrimonių gimnazijos, Daugų Vlado Mirono gimnazijos, Butrimonių gimnazijos Punios pagrindinio ugdymo daugiafunkcio skyriaus ir Pivašiūnų gimnazijos.

Varžybos buvo draugiškos, bet nė viena komanda nenorėjo pralaimėti ir iki pat finalinio teisėjo švilpuko virė pačios įnirtingiausios kovos. Šį kartą nugalėtojų taurė atiteko šeimininkams, naudingiausiems komandų žaidėjams atminimo medaliai, Po kiekvienų varžybų varžovai draugiškai vieni kitiems spaudė rankas, tai  rodo, kad čia visgi vyravo geros emocijos ir puikiai praleistas laikas.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos