Tinklininkų startai

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2017-04-13
  • Kategorija: Renginiai

Tinklininkų startai

Nors sakoma, kad krepšinis yra antra lietuvių religija, bet pastarieji penkeri metai parodė, jog tinklinis ne ką prastesnis žaidimas. Tinklinio technikos elementų mokiniai mokosi kūno kultūros pamokose, o mes, mokytojai, įvertiname tas pastangas pažymiais. Gimnazijoje jau tradicija tapo pabaigus tinklinio kursą surengti mokiniams tarpklasines varžybas. Šiemet triumfavo II ag klasės berniukai. Antri liko IIIag, treti - IV ag tinklininkai. Nesnaudė ir merginos. Jos sužaidė dvejas draugiškas rungtynes su miestelio moterų komanda, kuriose abi priešininkės pasidalino po pergalę. Taip pat II ag ir IIIag rinktinė žaidė su IV ag merginomis. Nugalėjo II ag ir IIIag rinktinė.

Tiek mokiniai, tiek ir mokytojai laukia mokinių - mokytojų varžybų. Aktyviai palaikomi savo sirgalių šiemet nugalėjo mokiniai.

Vasaros atostogų metu malonu matyti mūsų ugdytinius, žaidžiančius tinklinį aikštelėse prie ežero. Tai žaidimas, nereikalaujantis didelių fizinių pastangų, bet žavintis savo grakštumu, elegancija, komandiniais veiksmais ir teigiamomis emocijomis.

Mokytojas Algis Cincilevičius

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos