Po debatų

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2011-03-23
  • Kategorija: Renginiai

Ką tik mokyklos aktų salėje vyko kandidatų į LMP programų pristatymas, debatai. Abu kandidatai surinkę reikiamą balsų skaičių - po 40, abu jaunatviški, maksimalistai, turi idėjų ir bandys jas įgyvendinti.

Indrė žadėjo aktyvų bendradarbiavimą su kitomis rajono mokyklomis, saugesnę aplinką, įdomesnes iniciatyvas. Ginti mokinių teises ir tinkamai atstovauti savajai mokyklai. „Jūs man esate ne rinkėjai, o draugai“,- sakė ji. Tik kalbantis gimsta tiesa.

Edgaras į rinkimus eina išbandyti savo jėgas, pasitikrinti sėkmę. Jis taip pat turi gražių sumanymų ir idėjų: organizuoti daugiau renginių, kurie būtų ne prievarta mokiniams, užkirsti kelią patyčioms.

Abu kandidatai yra lygiaverčiai varžovai. Rinkėjams teks apsispręsti ir atiduoti balsą už tą, kuris sužavėjo ir įtikino labiau. Nepamirškite ateiti į rinkimus!

Po programų pristatymo vyko diskusijos. Klausimų netrūko abiems kandidatams.

Džiugu, kad abu kandidatai pažadėjo, jei bus išrinkti į LMP, ginti ir mokytojų teises. Gaila, kad abu neturi ambicijų būti rimtais politikais. Bet, kaip sakoma, niekada nesakyk niekada. Skyrybos ženklus sudės netolima ateitisJ Rinkimų dieną visos naujienos ir akualijos apie rinkimus bus reguliariai skelbiamos mūsų internetiniametinklalapyje.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos