Po gerumo, darbštumo ir vilties sparnu

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2010-12-29
  • Kategorija: Renginiai

Jau alsuote alsuoja Nauji metai, naujas laikas, užkoduotas skaičiuose 2011, tačiau šiandien dar gyvename paskutiniąsias 2010 metų dienas. Šios dienos prasmingos, išskirtinės, nes kupinos gerumo, darbštumo, vilties, o virtualioje erdvėje nukeliančios ir į Parodą, kuri buvo surengta mūsų mokyklos mokinių, mokytojų, bendrijos „Viltis“ narių.

Kasmetinę parodą prieš atostogas surengė neformaliojo ugdymo vadovė Rasa Aleksandravičienė, technologijų mokytojas Raimundas Jomantas su savo mokiniais, taip pat prie jų noriai su savais nariais prisijungė bendrijos „Viltis“ Alytaus r. padalinio pirmininkė Danutė Laukaitienė.

Reikėtų pastebėti, kad darbelius, kurie buvo pagaminti šiai parodai, buvo galima ne tik apžiūrėti, bet ir įsigyti. Žavėjo visi su meile pagaminti darbeliai, bet ypač paveikslėliai, kuriuos išsiuvinėjo, nupiešė ar kita technika sukūrė bendrijos „Viltis“ žmonės. Darbeliai iš tiesų labai nuoširdūs, šilti. Keletas žodžių apie „Viltį“

„Viltis“ – tai sutrikusio intelekto žmonių globos bendrija.

Bendrijos „Viltis“ padalinys Alytaus r. buvo įkurtas 1999 metais. O 2001 metais Dauguose įsikūrė ir Šeimos paramos centras. Veikla, kuri vykdoma, labai reikalinga. Visi, kurie priklauso šiai bendrijai, yra globojami, nes bendrija teikia įvairias paslaugas – informuoja, konsultuoja ir atstovauja, taip pat lavina socialinius ir savarankiško gyvenimo įgūdžius, ugdo kūrybiškumą, meninius gebėjimus. Puikus to pavyzdys – darbeliai, kurie ir buvo pristatyti.

„Mums gera draugauti su visais, kurie priima mus tokius, kokie esam“,- taip prisistato bendrijos, esančios Dauguose, nariai. Palinkėjimas visiems

Palinkėt norėčiau dieviškos palaimos,

Lengvesnės naštos, kurią ir tu,

Ir tu, ir tu, ir aš nešu.

Ir begalinės begalinės laimės,

Vilties, kad neišeitų džiaugsmas iš namų.

Bendrijos „Viltis“ padalinio pirmininkė D. Laukaitienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos