Nuo susikaupimo iki pasiutusio greičio (ir video)

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2010-12-14
  • Kategorija: Renginiai

Ilgai planavome, laukėme, atidėliojome ir... pagaliau išvykome į pirmąją mūsų kelionę. Ir visai nesvarbu, kad iš vakaro siautė pūga, kad buvo šaltoka, kad sugedo autobusas...svarbu, kad į kelionę išvykome beveik visi – nebuvo tik mūsų Dovydo, kurį, pasižadame, kai bus pakankamai šilta, būtinai pasiimti kartu. Kadangi dar buvo likę laisvų vietų autobuse, kartu su mumis važiuoti pakalbinome ir mūsų gerus draugus devintokus.

„Lietuvos teatro, kino ir muzikos“ muziejuje dalyvavome Kalėdinėje edukacinėje programoje, kurios metu klausėmės autentiškų Adventinių giesmių, susipažinome su lietuviškomis Kalėdų laukimo tradicijomis, Kūčių vakaro burtais, prietarais...šaukšte lydėme bičių vašką ir būrėmės iš jo, kirpome prakartėlės personažus ir, giedant Adventinei giesmei, patys ją sudėliojome. Laikėme prie širdelių popierinius angelus, užsimerkę mintyse atleidome tiems, kurie mus skaudino ir tais pačiais atleidimo angelais puošėme eglutę, žaidėme Adventinius žaidimus viduje ir lauke, gavome po vaikišką maldelę dovanų...

Vėliau, dėl techninių nesklandumų, maršrutiniu autobusu vykome į pramogų ir prekybos centrą „Panorama“ ir tai gerai, nes dauguma tai darė pirmą kartą, kaip ir pirmą kartą ėjo požemine perėja... Na, o „Panoramoje“ jau pajudėjome pasiutusiu greičiu J... Pasivažinėjimas kartingais sukėlė tiek daug adrenalino ir emocijų, kad kai kurie važiavo po kelis kartus.

Ką čia daug rašyti...tiesiog pasidžiaukite su mumis, žiūrėdami kelionės nuotraukas. Mums svarbi kiekviena išvykos nuotrauka, todėl, kad žiūrėjimas neprailgtų jums, sudėjome jas į vientisą albumą pavadinimu „Nuo susikaupimo iki pasiutusio greičio“. Dėkojame kartu su mumis vykusiai logopedei Rasai K.

P.S. Asmeniškai dėkojame mūsų pagrindiniam rėmėjui Dainiui Miglinui, parėmusiam mūsų kelionę autobusu. Kaip sako penktokėliai, “...jau dabar, tai dėkavosim jam iki mokyklos baigimo..“ J 5 b klasės auklėtoja Žiedūnė M.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos