Paskutinės projekto „Istorijos. Garsais ir vaizdais“ akimirkos

Gegužės 5 dieną mūsų gimnazijos 8  ir IIg kl. mokinai prasmingai, įdomiai ir linksmai užbaigė projekto „Istorijos. Garsais ir vaizdais“ veiklų įgyvendinimą. Šis projektas prasidėjo 2021 m. spalio mėnesį. Projekto metu mokinius ugdė ir garso bei vaizdo atskleidimo paslapčių mokė garso dizainerė Emilija Juzeliūnaitė, montažo režisierius Jonas Juškauskas.

                      Taigi gegužės 5-oji buvo kitokia ne tik 8-ams ir II-ams, bet ir daugeliui gimnazijos narių. Mokyklos netradicinėse erdvėse buvo eksponuojami projekto metu sukurti mokinių darbai. Jų pasižiūrėti ir išgirsti atėjo ir mokiniai, ir mokytojai, ir mokinių tėvai.

                      Džiaugiamės nuostabiomis viso projekto akimirkomis: susitikimais, ekskursija, neįkainojamais patarimais bei mokymais, kaip pradėti kurti, kaip generuoti idėjas, režisuoti, montuoti ir pan. 

                      Šiltos ir jaukios akimirkos prie gimnazijos aukuro kepant zefyrus, gurkšnojant arbatą, pokalbiai, žaidimai bei jautri atsisveikinimo refleksija lauko klasėje išliks ilgai atmintyje...

                      Gal dar ką panašaus nuveiksime?...

 Projektas yra Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka organizuojamo projekto Kultūrinės edukacijos sistema dalis. Plačiau apie projektą: https://bit.ly/3hdfcZ7

#Kultūra #Edukacija #KultūrinėEdukacija #GarsaisIrVaizdais

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos