Nuotolinė diskusija „Sukurkime sėkmingo mokinio dieną kartu!”

  • Paskelbė : Jurga Diksienė
  • Paskelbta: 2022-01-21
  • Kategorija: Pranešimai

Daugų Vlado Mirono gimnazija, vykdydama Erasmus+ programos KA1 projektą „Pozityvus mokyklos dialogas su tėvais = sėkmingas mokinys“ jau antrą kartą organizuoja nuotolinę gimnazijos bendruomenės diskusiją.

Sausio 19 d. vakarą mokytojai, mokiniai ir tėvai susitiko diskutuoti tema „Sukurkime sėkmingo mokinio dieną kartu!” Nuotolinio susitikimo metu mokiniai, jų tėveliai ir mokytojai diskutavo atskirose grupėse apie sėkmingo mokinio dieną, kokia ji turėtų būti, kad mokinys pasiektų kuo geresnių rezultatų, būtų sveikas ir pailsėjęs.

Visi grupių dalyviai teigė, kad būtina išmokti planuoti laiką, derinti poilsį ir darbą, kontroliuoti laiką, praleidžiamą prie ekranų. Mokiniai atviravo, kad dažnai visiems darbams nuveikti pritrūksta laiko ir pagalba mokantis planuoti laiką būtų reikalinga. O tėvai savo vaikams linkėjo daugiau dėmesio skirti gyvam bendravimui, savo pomėgiams bei pagarbos ir pagalbos savo artimam.

Apibendrindami diskusijų rezultatus, akcentavome susitarimų svarbą tėvų ir vaikų santykiams bei sėkmingo jauno žmogaus dienos kūrimui.

Organizatoriai

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos