SVEIKINAME RAJONO DAILĖS OLIMPIADOS LAUREATUS

  • Paskelbė : Jurga Diksienė
  • Paskelbta: 2019-03-05
  • Kategorija: Aktualijos

2019 m. kovo 4 d. Daugų Vlado Mirono gimnazijoje vyko dailės olimpiados rajoninis etapas. Jį organizavo ir vedė gimnazijos dailės ir technologijų mokytojai metodininkai Rima ir Raimundas Jomantai. Šių metų olimpiados tema „Mano Lietuva: minime Pasaulio lietuvių metus.“.

  Renginio dalyvius pasveikino gimnazijos direktorius Almantas Jakimavičius ir rajono sav. administracijos kultūros ir sporto vyr. specialistas Vytautas Paškevičius. Į olimpiadą atvyko Alytaus rajono gimnazijų ir dailės mokytojai su mokiniais. Praktiniam darbui buvo skirtos dvi valandos. Vertinimo komisijos sprendimu įteikti padėkos raštai: Klaudijai Senūtaitei 8kl.(Daugų Vlado Mirono g-ja); III-os vietos diplomai: Deimantei Černiauskitei 11kl.(Butrimonių g-ja), Simonai Geraltauskaitei 11kl.(Simno g-ja) ir Emilijai Bulvinaitei 9 kl.(Daugų meno ir sporto m-la); II-os vietos diplomai: Samantai Dirsytei 9kl.( Daugų Vlado Mirono g-ja), Saulei Rumskaitei 11kl.(Pivašiūnų g-ja ir Martynui Stakvilevičiui 11kl.(Simno g-ja);  I-os vietos diplomas: Agnei Ališauskaitei 11kl.(Miroslavo g-ja).

  Šių metų kūrybinio darbo „Mano Lietuva: minime Pasaulio lietuvių metus Agnė Ališauskaitė 11kl. mok.(Miroslavo g-ja) deleguojama į Lietuvos mokinių dailės olimpiadą.

                                                         Mokytojai Rima ir Raimundas Jomantai

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos