Rugsėjo 1-osios šventė: „Kelionė į...“

  • Paskelbė : Jurga Diksienė
  • Paskelbta: 2024-09-02
  • Kategorija: Renginiai

 Šiemet Daugų Vlado Mirono gimnazijoje Mokslo ir žinių diena buvo ypatinga. Šventės simboliu tapo Kelionė. Šventės pradžioje susirinkusieji turėjo galimybę pasaulio žemėlapyje pažymėti per atostogas aplankytas šalis bei miestus. Džiugu, kad atostogos buvo turiningos ir prasmingos – aplankyta tikrai daug šalių, pasisemta patirties, išminties bei patirta daug džiugesio. Taigi kelionė tęsiasi toliau į žinių, draugystės ir įvairių įgūdžių šalį.

                  Į šventę šiemet atvyko garbingų svečių – tai Alytaus r. savivaldybės merė Rasa Vitkausienė, tarybos narys Česlovas Mulma, merės patarėja Agnė Mažeikienė ir Daugų seniūnė Irma Kašėtienė. Merė pasveikino mokinius, mokytojus bei tėvelius, palinkėjo visiems drąsos, nebijoti klysti ir mokytis iš savo klaidų. Taip pat mažiausiems šventės dalyviams įteikė Pirmokėlio lagaminus.

                  Gimnazijos direktorė Jurgita Kamandulienė tardama sveikinimo žodį mokiniams bei mokytojams linkėjo siekti užsibrėžtų tikslų, nebijoti iššūkių, nes pasiekus viršūnę atsiveria dar gražesni vaizdai. Taip pat pasidžiaugė gražinama mokykla, dažais kvepiančiais kabinetais, naujais baldais... bei padėkojo tėveliams ir savivaldybei už finansinę paramą.

                  Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Raimonda Šilalė pristatė šiemet mūsų gimnazijoje pradėsiančius dirbti mokytojus, priminė klasės auklėtojus. Labai džiugu, kad pavaduotojai šventę padėjo organizuoti ir vesti iniciatyvūs mokiniai. Šventę papuošė jų šokis, dainos bei eilės. Tradiciškai visus pasveikino jauniausieji šventės dalyviai pirmokėliai ir vyriausieji – abiturientai.

                  Linkime visiems prasmingos ir įdomios kelionės į mokslo šalį! Nuoširdžiai dėkojame mokiniams už gėlų žiedus…

                                           Alytaus r. Daugų Vlado Mirono gimnazijos informacija

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas