Edukacija ,,Kalėdų belaukiant“ Alovės skyriuje

  • Paskelbė : Jurga Diksienė
  • Paskelbta: 2022-12-12
  • Kategorija: Renginiai

 Dienos krinta į baltas samanas

 Iš stebuklų baltumas semiamas.

Tegul būna saugu ir tiršta,

Tegul gruodį pajunta pirštai.

           R.Skučaitė

                                                  

 Kartu su adventu prasidėjęs prieššventinis laikotarpis vis labiau mūsų širdis užpildo gražiausių metų švenčių laukimu. Kalėdų belaukiant  Alovės pagindinio ugdymo skyriuje šurmuliavo kiek neįprasta savo forma ir dvasia apskritojo stalo diskusija. Kuriant kalėdines dekoracijas vyko jaukūs pokalbiai su tėvais, vaikais ir mokytojais, skambėjo Amelijos Soldatovos, Lukrecijos Taraškevičiūtės, Adrijos.Sinkevičiūtės atliekami muzikiniai kūriniai.

,,Tai buvo šilta bendruomeniška šventė, kurioje su mokytojais bendravome laisvesnėje aplinkoje. O svarbiausia – džiaugsmas, nes kartu su vaiku kūrėme kalėdinę dekoraciją“, - dėkodama už popietę mintimis dalijosi penktoko Dovydo mama Aušra.

,,Tokie renginiai padeda tėvams bei mokytojams artimiau susipažinti, tas ketvirtadienio vakaras - tai tiltas, jungiantis šeimą ir mokyklą. Kuo jis stipresnis, tuo drąsiau ir lengviau vaikui eiti, o abiems krantams tvirčiau stovėti žemėje.“ (Erikos mama Silvija)

 Artėjančios šventės užburia gerumu. Bendravimas sušildo. Anot šeštoko Nojaus mamos Ernestos, šioje  malonioje edukacinėje  popietėje liejosi daug šilumos ir geros nuotaikos. Širdis džiaugiasi smagiu susitikimu. Dėkojame technologijų mokytojai Henrietai Lapinskaitei už prasmingą edukaciją, tėveliams už bendrystę ir  jaukų įsiliejimą  į mokyklos gyvenimą.

                                                                                             Laima Ryženinienė,

                                                                                           lietuvių klb. mokytoja

                                                                             

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos