Ketvirtokų pradinio mokslo pažymėjimų įteikimo šventė

  • Paskelbė : Jurga Diksienė
  • Paskelbta: 2020-06-05
  • Kategorija: Renginiai

Birželio 5 d. mūsų gimnazijoje vyko ketvirtokų išleistuvės. Direktorius Almantas Jakimavičius įteikė pradinio ugdymo pažymėjimus. Ketvirtokams svajonių balionus padovanojo trečiokai, bibliotekininkė Lina Jakimavičienė padėkojo už bendradarbiavimą ir pakvietė dalyvauti vasaros iššūkyje, o mokytoja Vita Vitkauskienė pristatė būsimą auklėtoją Aušrą Kelmelienę. Ketvirtokų pasiruošimą penktai klasei linksmomis užduotėlėmis patikrino Pepė Ilgakojinė ir Karlsonas.

Būsimieji penktokai dėkoja visiems ir kviečia pasigrožėti renginio akimirkomis.

AČIŪ – mamai ir kitiems šeimos nariams,  kad darėme kartu namų darbus, kad sudėjot ir panešėt kuprinę , kad žadinot rytais ir visko daug žadėjot.

AČIŪ – valytojoms, kad ryte atėję rasdavome švarią klasę, ypač po dailės pamokų, kad maloniai su mumis bendraudavote.

AČIŪ -  direktoriui, kad priėmė į mokyklą, užsukdavo pažaisti teniso kartu , mus aplankydavo ne tik renginiuose, bet ir valgykloje 

AČIŪ – pavaduotojai už muziką ir šypseną, kad nepalikdavote vienų, kai susirgdavo mūsų mokytoja .

AČIŪ – grupės mokytojoms, kad mus prižiūrėjo, vesdavosi į lauką ir sugalvodavo daug įdomių užsiėmimų. padėdavo atlikti namų darbus

AČIŪ – muzikos mokytojai už smagias akimirkas,  kad išmokė ne tik dainuot, bet  ir pamilti muziką.

AČIŪ – būrelių mokytojoms, kad daug ir kantriai rodė, išmokė pinti, atlikti juokingus bandymus, sportuoti, teatriškai rodyti save ,  žaisti kvadratą ir rungtyniauti estafetėse.

AČIŪ – bibliotekininkėms, kad padėdavo išsirinkti knygas, įdomiai jas pristatydavo,  kalbėdavosi su mumis ir vesdavo renginius.

AČIŪ – anglų mokytojoms už žinias, pastabas ir pagyrimus, pasitikėjimą ir tikėjimą, kad vis tiek kažko išmoksim .

AČIŪ – šokio mokytojai už nuotaikingus šokius, grakščius judesius ir tikėjimą, kad būsime tiesūs, kad neleidote tinginiauti ir išmokėte hip hopo šokius.

AČIŪ  - tikybos mokytojai už švelnų bendravimą ir pagarbą tikėjimui.

AČIŪ – mokytojai Vitai už griežtą „ Laikomės taisyklių ir susitarimų“. „ Gerb save ir kitus“ ir padrąsinančius žodžius Tu gali, Aš tikiu…Visada žinojome, kad širdyje jūs ant mūsų nepykstate, palaikote, užjaučiate ir mylite.

AČIŪ  AČIŪ  AČIŪ.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos