Reziumė iš debatų

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2016-09-20
  • Kategorija: Renginiai

Reziumė iš depatų

Šiandien gimnazijos aktų salėje po 6 pamokų vyko 10 - ojo Daugų Vlado Mirono gimnazijos mokinių prezidento rinkimų debatai. Mes, mokinių taryba, labai džiaugiamės, kad savo jėgas bando net trys mokiniai, manau, patys drąsiausi ir veikliausi gimnazijos moksleiviai.

Trumpai apie kiekvieną:

Gabija Gudaitytė (Ibg) mėgsta dainuoti, groti pianinu, leisti laisvalaikį su draugais, organizuoti ir dalyvauti gimnazijos rinkimuose. Ji mano, jog ketveri metai yra puikus laikas spręsti visus gimnazijos reikalus ir įgyvendinti užsibrėžtus tikslus.

Elonas Sabandirovas (IIag) - kylanti gimnazijos krepšinio žvaigždė. Kaip jis pats sakė, gimnazijos mokinių prezidento rinkimuose dalyvauja, nes mano, kad turi tinkamų charakterio savybių tapti mokinių lyderiu.

Greta Chaškauskaitė (IIIag) yra veikli, kūrybinga, mėgsta naujoves, turi idėjų bei nebijo pokyčių. Ji mano, kad tapusi prezidente geriau pažins gimnazijos mokinius, sustiprins ryšį tarp mokinių ir mokytojų.

Be abejo, kandidatai ir patys prisistatė. Atsakė į rimtus ir šmaikščius klausimus. Atsakinėjo į viktorinos klausimus.

Ketvirtadienį, rugsėjo 22d., visus kviečiame išsirinkti 10 - tąjį gimnazijos prezidentą. Linkime apsispręsti ir balsuoti.

Gimnazijos prezidento rinkimų komisija

Fotografavo Karolina Jakubavičiūtė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos