Pirmoji mokslo metų šventė

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2016-09-02
  • Kategorija: Renginiai

Pirmoji mokslo metų šventė Daugų Vlado Mirono gimnazijoje

Skubantis laikas padovanojo visiems mokytojams, mokiniams ir jų tėveliams dar vieną gražų rugsėjo 1-osios rytą. Ir kaip visada, vieniems jis pirmutinis, o kitiems paskutinis... Ir liūdna, ir džiugu dėl to... Bet labiau džiugu, nes visiems prasideda naujas gyvenimo etapas, kupinas nežinios, smalsumo, gal kažkiek baimės... Tačiau baimes mūsų šventėje kaipmat išsklaidė nuotaikinga šventės programa, teatrinukų atlikto tyrimo „Atostogų knyga" pristatymas, garbių svečių, gimnazijos direktoriaus bei pavaduotojos ugdymui sveikinimai.

Gimnazijos direktorius Almantas Jakimavičius mokiniams linkėjo užsispyrimo siekiant užsibrėžtų tikslų, branginti savo didžiausią turtą - laiką, saugoti ir mylėti šalia esantį draugą. Šventės organizatorė pavaduotoja ugdymui Giedrė Volungevičienė linkėjo mokiniams žingeidumo, reiklumo sau ir kitiems, drąsos bei optimizmo.

Labai džiugu, kad šventėje dalyvavo garbingi svečiai: Alytaus rajono savivaldybės mero pavaduotojas Arvydas Balčiūnas, Daugų seniūno pavaduotojas Algirdas Marčiukonis, Daugų Dievo Apvaizdos bažnyčios klebonas Vidas Jelinskas. Jie taip pat sveikino gimnazijos bendruomenę, linkėjo visiems sėkmingų mokslo metų. Mero pavaduotojas Arvydas Balčiūnas perdavė gimnazijos bendruomenei sveikinimus nuo mero Algirdo Vrubliausko, padovanojo knygą apie tautinę giesmę ir palinkėjo gražių, ramių ir taikių metų.

Visada labai džiaugiamės, kai šventėje dalyvauja buvę gimnazijos mokytojai. Visada juos prisimename, gerbiame ir ilgimės... Šiemet šventėje dalyvavo buvusi gimnazijos direktoriaus pavaduotoja Vida Kalmatavičienė, buvusi prancūzų kalbos mokytoja Ona Surgautienė, muzikos mokytoja Stasė Maževičienė, ilgus metus gimnazijoje sekretore dirbusi Ona Milaševičienė.

Po oficialios šventės dalies nuskambėjęs pirmasis skambutis sukvietė visus į klases. Vyko pirmoji pamoka. O po jos visi mokytojai, mokiniai ir jų tėveliai išdidžiai žygiavo į bažnyčią, kurioje kunigas Vidas laikė Šventąsias Mišias už visą gimnazijos bendruomenę. Maldoje susiliejo kunigo, mokytojų, mokinių ir jų tėvelių troškimai bei mintys. Tikėkime, kad jos ves mus tiesos, taikos ir mokslo keliu.

Daugų Vlado Mirono gimnazijos informacija

Fotografavo mokytojas Raimundas Jomantas

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos