EDUKACINIS KONKURSAS PROTŲ MŪŠIS „KARTU MES LIETUVA"

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2016-02-19
  • Kategorija: Renginiai

EDUKACINIS KONKURSAS PROTŲ MŪŠIS „KARTU MES LIETUVA"

Šis laikotarpis lietuviams ypatingas - minime dvi mūsų šalies valstybingumui svarbias dienas:Vasario 16-ąją - Lietuvos valstybės atkūrimo dieną ir Kovo 11-ąją - Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną.

Siekdama puoselėti į Nepriklausomybę atvedusias vertybes - susitelkimą, bendruomeniškumą ir meilę Lietuvos laisvei - Švietimo ir mokslo ministerija kartu su Lietuvos moksleivių sąjunga ir Lietuvos mokinių parlamentu inicijuoja Lietuvos mokyklų bendruomenėms skirtą edukacinį konkursą-protų mūšį „Kartu mes Lietuva".

Mūsų gimnazija aktyviai įsitraukė į šį konkursą. Vasario 17-ąją vyko I-asis konkurso etapas jame etape dalyvavo 7 mūsų gimnazijos komandos. „Dzūkaitės" (IIIag klasės komanda kartu su mama Irma) užėmė 2-ąją vietą, 3-ąją vietą pelnė Iag klasės komanda „4 smegenys". Savo jėgas išbandė ir 6a, 8b, Ibg, IIag klasių komandos.

Labai džiaugiamės, kad vienas iš komisijos narių buvo Lukas Ivanauskas, buvęs mūsų gimnazijos mokinys, visada stebinęs puikiu Lietuvos istorijos išmanymu ir ne tik...

Taigi I-ajame konkurso etape, išrinkome geriausius Lietuvos istorijos žinovus. Jais tapo IVab gimnazijos klasių komanda: Simona Ogilbaitė, Raminta Mikailionytė, Aistė Kvetkauskaitė, Jovita Veličkaitė ir mama Danguolė Ogilbienė. Ši komanda vyks į II-ąjį etapą.

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Giedrė Volungevičienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos