Mūsų gimnazijos trečiokai - stipriausia krepšinio klasė rajone

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2016-01-29
  • Kategorija: Renginiai

Alytaus apskrities gimnazijų klasių mokinių krepšinio varžybos tęsiasi

Praėjusių metų gruodžio viduryje į mūsų gimnazijos sporto salę rinkosi Alytaus rajono mokyklų klasių krepšinio komandos. Mūsų gimnazijai atstovavo IIIag klasės mokiniai. Jie nugalėjo visus varžovus ir tapo stipriausia krepšinio klase rajone. Ši pergalė suteikė teisę dalyvauti Alytaus apskrities bendrojo ugdymo mokyklų klasių krepšinio finalinėse varžybose, kuriose žais stipriausios klasės iš Alytaus Putinų, Druskininkų Ryto ir Lazdijų Motiejaus Gustaičio gimnazijų.

Prieš baigiamąsias varžybas, kurios vyks Druskininkuose vasario 26-27 dienomis, minėtų gimnazijų klasių moksleiviai sužais tarpusavyje varžybas namuose arba išvykoje. Pirmosios varžybos jau įvyko. Lazdijuose žaidėme su šio miesto Motiejaus Gustaičio gimnazijos stipriausia klase. Sunku prilygti miestų gimnazistams - pralaimėjome, nors ir kovojome negailėdami jėgų, netgi traumų patyrėme. Tačiau šis pralaimėjimas neatima vilties laimėti. Tai tik dar viena paskata daugiau treniruotis bei siekti geresnių rezultatų.

Jau ateinantį trečiadienį (vasario 3 dieną) Daugų VšĮ Technologijos ir verslo mokyklos sporto salėje varžybos vyks tarp Daugų Vlado Mirono krepšininkų komandos ir Druskininkų Ryto gimnazijos komandos, o penktadienį ( vasario 5 dieną) daugiškiai žais Alytuje su Putinų gimnazistais.

Sėkmės mūsų gimnazistams!

Krepšinio komandos treneris Almantas Jakimavičius

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos