LITEXPO parodoje mūsų gimnazijos mokomosios mokinių bendrovės!

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2016-01-26
  • Kategorija: Renginiai

Net dvi JA erdvės Studijos 2016 parodoje

Vasario 4 - 6 dienomis LITEXPO vyksiančioje parodoje STUDIJOS 2016 bus galima aplankyti ir apžiūrėti naują erdvę VERSLAS JAUNIEMS. Tai erdvė, kurioje galima pasisemti žinių iš jau didelę patirtį turinčių verslininkų, susitikti su žinomais žmonėmis ir paklausyti jų sėkmės istorijų, taip pat daugiau sužinoti apie moksleivių įkurtas verslo įmones.

Šeštadienį (vasario 6 d.) vyksiančioje Lietuvos mokomųjų mokinių bendrovių mugėje dalyvaus net 30 mokinių bendrovių (MMB). Į šią mugę pakviestos ir mūsų - Daugų Vlado Mirono gimnazijos - mokomosios mokinių bendrovės: Golden hands ir Orchy. Tai didelis įvertinimas mūsų jauniesiems verslininkams. Mugėje jie pristatys visai Lietuvai savo verslo idėjas ir produktus.

Parodoje vyks atviros mugės, kuriose bus prekiaujama bendrovių produkcija. Mugės ne vienam tampa puikia galimybe įsigyti originalių dovanų ir suvenyrų, rankdarbių, išskirtinių interjero detalių bei kitų gaminių. Ir, žinoma, tai gera ir tinkama proga paskatinti jaunų žmonių kūrybiškumą bei verslumą. Varžomasi keliolikoje kategorijų: patyrusių verslininkų komisija vertina ne tik bendrovių veiklą, idėjas, bet ir moksleivių pristatymo gebėjimus, inovatyvumą, socialinės atsakomybės aspektus.

Ateik, išgirsk ir išgyvenk pats!

Ekonomikos ir verslumo mokytojas Modestas Raudonis

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos