Viktorina „Saugi aplinka - saugūs ir mes!"

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2015-12-21
  • Kategorija: Renginiai

Viktorina „Saugi aplinka - saugūs ir mes!"

Į konkursą atvyko dvylika7-8 klasių komandų iš aštuonių Alytaus rajono mokyklų, norėjusių savo žinias ir gebėjimus išbandytigaisrinės saugos srityje. Iš mūsų mokyklos - 3 komandos.

Pirmoji viktorinos užduotis buvo komandos prisistatymas, kurią labai išradingai atliko visos komandos

Teorineiužduočiai atlikti Valstybinės priešgaisrinės priežiūros skyriaus pareigūnai parengė testą, leidžiantį patikrinti mokinių žinias apie gaisrinę saugą, gebėjimą tinkamai elgtis gaisro metu. Nelengvesnė buvo ir praktinė užduotis, kuri labiausiai kėlė vaikų susidomėjimą.

Susumavus rungčių rezultatus paaiškėjo, kad pirmąją vietą iškovojo Alytaus rajono Butrimonių gimnazijos komanda „Obeltis". Nedideliu taškų skirtumu nuo jos atsiliko ir antrają vietą iškovojo Alytaus rajono Punios mokyklos - daugiafunkcio centro mokiniai, trečąją vietą užėmė Alytaus rajono Simno gimnazijos komanda. Mūsų mokyklos komandos užėmė 4, 5 ir 6 vietas. Viktorinos dalyviai ir nugalėtojai buvo apdovanoti saldžiais prizais ir kitomis dovanomis.

Tikimasi, kad tokie renginiai padės plėsti moksleivių žinias gaisrinės saugos srityje, skatins jaunąją kartą tapti savanoriais ugniagesiais, kurie padės pareigūnams vykdant visuomenės šviečiamąjį darbą.

Mokytoja Rasa Aleksandravičienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos