Gražiausiai padabintos šventinės durys jau išrinktos

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2015-12-22
  • Kategorija: Renginiai

Gražiausiai padabintos šventinės durys jau išrinktos

Šiais metais mūsų mokykloje startavo konkursas „Gražiausios kalėdinės durys". Kiekviena klasė turėjo kuo originaliau papuošti savo klasės duris. Dekoracijų buvo įvairių: vieni dabino duris popierinėmis iškarpomis, blizgučiais, žaislais, iš medžio pagamintomis eglutėmis...

Nors „Gražiausių durų" konkurse galėjo dalyvauti 5-8 ir I-IVg klasių mokiniai, tačiau labai džiugu, kad dalyvių buvo daug daugiau.

Konkurso nugalėtojus rinko garbinga mokytojų - mokinių komisija: direktoriaus pavaduotoja G.Volungevičienė, fizikos mokytoja V. Bielevičienė, technologijų mokytojas R. Jomantas, dailė mokytoja R. Jomantienė ir mokinės N. Griškaitė, I. Zalieckaitė , K. Jakubavičiūtė. Komisija nusprendė už durų puošybą pirmą vietą skirti IIag klasei. Jų durys - tai puošni Kalėdinė dovanėlė. Antrąją vietą dalinasi dvi klasės: 8b, ant kurios durų puikuojasi senis besmegenis, bei IVag , kurios durys papuoštos mažuoju Antarktidos gyventoju - pingvinu. Trečia vieta skirta IIIag klasei, papuošusiai duris baltu besmegeniu.

Dėkojame visiems už tokį aktyvų dalyvavimą ir prašome nenusiminti, jei negavote norimo įvertinimo, jūsų pastangos tikrai buvo pastebėtos.

Neringa Griškaitė (IIag)

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos