Valgykloje naujas meniu

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2015-09-02
  • Kategorija: Renginiai

VšĮ „Kretingos maistas" kviečia mokinius ir visus gimnazijos darbuotojus išbandyti naują meniu

Pavasarį buvo vykdoma mokinių apklausa dėl gimnazijos valgyklos darbo ir gaminamo maisto įvairovės. Nuomonių buvo įvairių, tačiau pagrindinė ta, kad maistas valgykloje nelabai skanus, mažokos porcijos, nėra įvairovės, brangu. Išanalizavusi mokinių anketinius atsakymus, šiais mokslo metais maitinimo įmonė siūlo atnaujintą meniu. Valgyklos vyr. virėja teigė, kad kaip ir anksčiau, patiekalai atitiks Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro įsakyme Nr. V-964 „Dėl maitinimo organizavimo ikimokyklinio ugdymo, bendrojo ugdymo mokyklose ir vaikų socialinės globos įstaigose tvarkos aprašo patvirtinimo" ir jo pakeitimuose nurodytus reikalavimus. Tačiau šiais metais mokiniams yra numatyta pasiūlyti įvairesnių parduodamų užkandžių, salotų, karštų patiekalų. Atkreiptas dėmesys, kad kai kurių patiekalų svoris, nors ir nežymiai, tačiau padidėjęs, o kainos išliks tokios pačios.

Valgyklos darbuotojos žada mokinius palepinti patiekalais, kurie anksčiau nebuvo gaminami. Kokie jie bus, pamatysime netrukus. Todėl kviečiame apsilankyti gimnazijos valgykloje ir išbandyti atnaujintą meniu.

Labai laukiame jūsų pasiūlymų, pageidavimų, pagyrimų ar pastabų dėl valgyklos darbo. Juos galite siųsti į el. paštą gerovevaiko@gmail.com . Visa gauta informacija bus perduodama valgyklos darbuotojoms, gimnazijos ir VšĮ „Kretingos maistas" administracijoms.

Linkime skanių ir sočių naujų mokslo metų.

Valgyklos darbui ir mokinių maitinimui kontroliuoti komisijos informacija

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos