Tikėkite pasaka ir jos laiminga pabaiga...

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2014-02-09
  • Kategorija: Renginiai

Seku seku žiemos pasaką

Šią pasakų dieną vaikai per pertraukas susėdę ant kilimėlių žiūrėjo senus animacinius filmus, kupinus gerumo ir draugiškumo pamokų. Vėliau renginio vedėja visus pakvietė į pasakų popietę. Šventėje dalyvavo gimnazijos bibliotekininkė Lina Jakimavičienė. Ji pristatė vaikiškas knygas, kurios šiemet yra įtrauktos į metų knygos rinkimus. Bibliotekininkė ragino vaikus aktyviai skaityti ir dalyvauti konkurse.

Renginyje svečiavosi ir Daugų miesto bibliotekos vaikų skyriaus bibliotekininkė Alvyra Mikailionienė. Ji su pailgintos darbo dienos grupės vaikais pasekė pasaką ,,Kaip žvėrys nuo žiemos bėgo".

Vėliau pasirodė ir pradinukai. Kiekviena klasė buvo paruošusi pasakos inscenizaciją. Pirmieji pasirodė pirmokai. Jie suvaidino pasaką ,,Pirštinė". Antrokai pasekė pasaką ,,Lapė gudruolė", trečiokai - ,,Ledinuką", o ketvirtokai tapo kepėjais. Jie padeklamavo eiliuotą pasaką ,,Kepėjo miestas" ir visus šventės dalyvius pavaišino gardžia, šilta ir kvapnia duona.

Tarp pasirodymų skambėjo dainelės pasakų tema. Šventę užbaigė pradinių klasių teatrinukai. Jie suvaidino pasakos ,, Muzikantas, velnias ir perkūnas" ištrauką.

Dėkoju pradinukams ir jų mokytojoms už gražią pasakų popietę.

Tikėkite pasaka ir jos laiminga pabaiga.

Pradinių klasių mokytoja Raimonda Šilalienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos