Kvietimas į Alytaus teatrą

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2009-10-21
  • Kategorija: Renginiai

„Aštuonios mylinčios moterys“ tai detektyvinė komedija, kurioje juokingos situacijos sumaniai pinasi su detektyviniu siužetu. Paties siužeto pasakoti neketinu, tegul tai būna atradimas tiems, kurie galvoja ar sugalvojo dabar apsilankyti spektaklyje.

Spektaklyje vaidina ne profesionalios aktorės, bet jos tikrai stengiasi vaidinti profesionaliai. Man atiteko tarnaitės Luizos vaidmuo. Šį charakterį perprasti buvo sunku. Pradžioje išvis nesupratau, ką ir kaip turėčiau daryti, bet palaipsniui, režisierei Daliai Kymantaitei padedant, ėmiau susigaudyti, ką ir kaip turėčiau daryti. Net per generalinę spektaklio repeticiją, dar iki galo nežinojau, kokia Luiza bus per spektaklio premjerą, tačiau grimas ir padaryta šukuosena buvo tarsi trūkstamos dėlionės detalės, kurių trūko iki visiško mano kuriamo personažo vaizdo.

Šis spektaklis dar bus rodomas Alytaus miesto teatre lapkričio ir gruodžio mėnesiais. Kviečiu, visus nemačiusius, apsilankyti spektaklyje ir puikiai praleisti laiką teatre.

P.S. Dėkoju spektaklio premjeroje apsilankiusiems kolegoms už nuoširdų palaikymą ir ..... „ar pagaliau jau galiu pažadinti šeimininką...?“

Dramos mokytoja Žiedūnė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos