Aloviškiai ,, Žvaigždžių stovykloje“

2018 m. gegužės 15 d. Alytaus rajono Simno gimnazijoje jau devintąjį kartą vyko projekto ,,SUPasi vasara“ renginys Alytaus rajono ir miesto mokyklų mokiniams ir pagalbos mokiniui specialistams. Šiais metais tai buvo ,,Žvaigždžių stovykla.“ Kartu su Alytaus r. Daugų Vlado Mirono gimnazijos mokiniais ir pagalbos mokiniui specialistais dalyvavo ir Daugų Vlado Mirono gimnazijos Alovės pagrindinio ugdymo skyriaus 5-9 kl. mokinių komanda, vadovaujama mokytojo padėjėjos Nijolės Berteškienės. Mokiniai vėl turėjo puikią galimybę pabendrauti, išmokti naujų žaidimų, susitikti su senais draugais iš kitų mokyklų ir susirasti naujų.

Džiugu, kad stovykloje jautėsi tolerancija, geranoriškumas. Vyresnieji mokiniai noriai mokė jaunesniuosius naujų estafečių, kartu žaidė ,,Kvadratą“ ir judriuosius žaidimus.

Pagalbos mokiniui specialistai taip pat turėjo galimybę pasidalinti naujais metodais, gerąja patirtimi, pabendrauti.

Ačiū renginio organizatoriams už puikią šventę, vaikams taip patikusius žaidimus, už kareivišką košę ir gerą nuotaiką. Dėkoju ir savo mokinių komandai. Jūs esate šaunuoliai, puikiai dalyvavote stovyklos veiklose.

Mokytojo padėjėja  Nijolė Berteškienė

Stovyklos akimirkas fotografavo Tautvydas Ulevičius

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos