Gimnazijos teatrinukai tarptautinio konkurso „Film4Energy iššūkio“ prizininkai!!!

  • Paskelbė : Jurga Diksienė
  • Paskelbta: 2022-05-06
  • Kategorija: Sveikinimai

Labai džiaugiamės, kad gimnazijos teatrinukų: Kasparo Kelmelio, Vakarės Juškevičiūtės, Augustės Cincilevičiūtės, Godos Ivaškevičiūtės ir Kotrynos Dabaravolskaitės sukurtas filmukas „Turn off the lights“ tapo prizininkas (prizininkų penketukas, running-up (II vieta)) tarptautiniame Europos šalių 1 min. vaizdo filmukų konkurse „Film4Energy.

               Šiandien paskelbti nugalėtojai „Film4Energy iššūkio“ vaizdo įrašai. Juos galite rasti Film4Energy iššūkio tinklalapyje Film4Energy challenge webpage  

Be to, labai greitai apdovanojimus pelnę vaizdo įrašai taip pat bus rodomi subtitrais 22 oficialiomis ES kalbomis.

               Gimnazijos teatrinukai atliko puikų darbą ir tai nusipelnė Europos komisijos pripažinimo. Todėl asmeniškai gavome reklamjuostę ir ženklelį su konkurso vaizdine medžiaga, kuria galime naudoti, kad šis apdovanojimas būtų matomas mokyklos svetainėje ir socialiniuose tinkluose.

               Iš konkurso organizacinės pusės yra naudojami įvairūs Komisijos kanalai, kad reklamuotų apdovanotus vaizdo įrašus. Jie jau paskelbti Komisijos garso ir vaizdo bibliotekoje ir Europos Komisijos „YouTube“ https://audiovisual.ec.europa.eu/en/ ir European Commission YouTube . Daugelis energetikos ir švietimo srities suinteresuotųjų šalių taip pat bus tiesiogiai informuotos. Be to, kelios Komisijos tarnybos gaus informaciją ir naudosis savo tinklais vaizdo įrašams viešinti mokymo(-si) tikslams per tam skirtą mokymosi platformą Learning corner. Tad daugelis Europos piliečių žiūrės šiuos vaizdo įrašus ir bus įkvėpti sutaupyti dar daugiau energijos.

Taupyti, gimnazijos teatrinukai, linki ir Jums!

( filmuko nuoroda https://audiovisual.ec.europa.eu/en/video/I-223943 ). 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos