SVEČIUOSE MAŽIEJI MUZIKANTAI

  • Paskelbė : Jurga Diksienė
  • Paskelbta: 2023-04-20
  • Kategorija: Renginiai

Balandžio 18 d. Daugų ikimokykliniame ugdymo skyriuje skambėjo muzika, nes į svečius atvyko Alytaus r. Daugų meno ir sporto mokyklos ugdytiniai su savo mokytojais.

Muzikinį renginį vedė mokytoja L. Aleksiupienė. Mokytoja labai originaliai pristatė kiekvieną atlikėją, supažindino mažuosius žiūrovus su muzikos instrumentais.

Garsiais plojimais mūsų ugdytiniai dėkojo muzikantams: Godai, Alisai, Auksei, Liepai, Meilanai, Urtei, Viltei, Emai, Dovilei, Dovydui. Vaikai ne tik klausėsi koncerto, bet ir galėjo paliesti, apžiūrėti muzikos instrumentus: kankles, gitarą, smuiką. Klausydamiesi atliekamų muzikos kūrinių, vaikai galėjo papasakoti, kokius garsus išgirdo: kiškutis bėgo per laukus, maži ančiukai maudėsi upelyje, linksmai klega vaikai. Daugiausia aplodismentų sulaukė sesės Auksė ir Alisa. Abi mergaitės groja smuiku, Alisa groja ir pianinu. Auksė yra ,,Drugelių“ grupės ugdytinė, šiandien darželyje vaikams papasakojo apie smuiką, natas, pademonstravo, kaip laikomas ir prižiūrimas šis instrumentas.

Už šį puikų muzikinį renginį dėkojame mokytojams: J. Laugalienei, L. Aleksiupienei, R. Babarskienei, A. Glovickiui ir puikiems, talentingiems ugdytiniams.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos