ABĖCĖLĖS ŠVENTĖ

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2016-05-15
  • Kategorija: Renginiai

ABĖCĖLĖS ŠVENTĖ

Rodos, taip neseniai mažieji Daugų Vlado Mirono gimnazijos pirmokėliai pravėrė pirmos klasės duris ir žengė nedrąsų žingsnį į mokslo šalį. O jau pralėkė beveik visi mokslo metai... Ir per šiuos mokslo metus jie mokėsi ne tik skaityti, rašyti, skaičiuoti, bet ir draugauti, padėti vienas kitam. Taigi kartu džiaugėmės, kartu ir liūdėjome.

Besibeldžiant vasarai į duris, mažieji pirmokėliai susirinko į ABĖCĖLĖS šventę. Jie norėjo parodyti tėveliams, draugams, mokytojoms, kiek daug įdomių dalykų sužinojo bei išmoko.

Šventė prasidėjo nuotaikingu filmuku apie pirmokus, kurį sukūrė teatro mokytoja Žiedūnė Maldonienė. Šventę organizavo mūsų gimnazijos mokomoji moksleivių bendrovė ,,Lucky9". Pirmokai turėjo atlikti įdomiąsias lietuvių kalbos užduotis grupėse: rinko ir užrašė pabirusius žodžius, galvojo žodžius iš mėgstamiausios raidės... Užduotis atliko ir tėveliai.

Visi pirmokai įrodė, kad verti abėcėlės žinovo titulo, kuris jiems ir buvo suteiktas.

Po šventės pirmokai pasveikino mamytes su motinos diena - deklamavo joms eilėraščius, dainavo daineles, įteikė pagamintus bei užrašytus sveikinimus. O pačioje šventės pabaigoje visi mėgavosi surengtomis vaišėmis, šnekučiavosi ir maloniai leido laiką.

Pirmokų mokytojos

Raimonda Šilalienė ir Vilija Sakalauskienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos