Verslumo ir inovacijų stovykla 2015

  • Paskelbė :
  • Paskelbta: 2015-11-20
  • Kategorija: Renginiai

„Lietuvos Junior Achievement" verslumo ir inovacijų stovykla 2015

Lietuvos Junior Achievement - tai 24 valandos intensyvių veiklų. Mokiniai šioje verslumo stovykloje kūrė verslo idėjas, sprendė problemas, mokėsi bendradarbiauti ir dirbti komandoje, susitiko su žmonėmis iš verslo pasaulio, taip pat sužinojo, kad verslumo mokytis galima linksmai ir aktyviai!

Įšsiuntę geriausius motyvacinius laiškus, šioje stovykloje aktyviai dalyvavo ir mūsų gimnazijos mokiniai - tai Lukas Vaitulionis, Kristina Chaškauskaitė, Neringa Griškaitė, Greta Krūkonytė, Gabija Remeikaitė, Mantas Tamulionis. Ekonomikos ir verslumo mokytojas Modestas Raudonis taip pat su mokiniais įsitraukė į 24 valandas trunkantį verslumo ratą.

Stovyklos metu verslo konsultantai ir „Kitokių pasikalbėjimų" iniciatoriai Paulius Grigaliūnas ir Mantas Bertulis skaitė pranešimus apie idėjos užgimimą, aerodinamiką bei svyruojančius tiltus.

„Lietuvos Junior Achievement" apdovanojo mokinius prizais ir stovyklos dalyvių sertifikatais., Nors ir pavargę, bet pakilios nuotaikos išvykome namo įgyvendinti savo verslo idėjų.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos